Survivor 5/6: Και όμως! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Θα αγωνιστεί στην αυριανή 6/6 μονομαχία

Survivor 5/6: Και όμως! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αγώνας ασυλίας παίχτηκε σήμερα, Τετάρτη 5/6 στο Survivor με τους μπλε και τους κόκκινους να διεκδικούν την τελευταία ευκαιρία τους να μην χάσουν ένα συμπαίκτη τους, καθώς έτσι προέκυψε ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Νικητές απόψε ήταν οι κόκκινοι και έτσι ''σώθηκε'' η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία με βάση τον τραυματισμό της θα δυσκολευόταν ιδιαίτερα να παίξει στην μονομαχία της Πέμπτης 6/6. Έτσι λοιπόν, οι μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη και έβγαλαν έναν ακόμη συμπαίκτη τους στον τάκο.

Δείτε επίσης: Survivor 5/6: Νεφισέ και Φάνης έλυσαν την παρεξήγηση και ήρθαν κοντά - «Θα φιληθούμε και θα...»

Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση 5/6 στο Survivor

Θυμίζουμε εδώ, πως με βάση τις ψηφοφορίες των προηγούμενων ημερών υποψήφιοι είναι η Δώρα Νικολή, ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και τέλος μαζί τους θα διεκδικήσει την παραμονή του στο Survivor o Σταμάτης Ταλαδιανός.

Τρεις εβδομάδες βρισκόμαστε μακριά από τον τελικό του Survivor και όπως είναι φυσικό κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει. Βάση όμως στατιστικών ήδη έχει βγει η τριάδα του τελικού που θα βγει σε τηλεφωνική μονομαχία στο Γαλάτσι.

Τρεις αποχωρήσεις μένουν μέχρι το τέλος και τρίζουν οι καρέκλες όσον δεν είναι καλοί αγωνιστικά, καθώς αν αγωνιστούν με έναν πιο δυνατό, θα αποχωρήσουν και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τα στατιστικά, τρεις είναι οι παίκτες που κινδυνεύουν να φύγουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τελευταίος στην κατάταξη είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης με 36.36%, στην ακριβώς από πάνω του η Δώρα Νικολή με 39.47% και ο Σταμάτης Ταλαδιανός με 42,86%.