Survivor 5/6: Νεφισέ και Φάνης έλυσαν την παρεξήγηση και ήρθαν κοντά - «Θα φιληθούμε και θα...»

Χαμογέλασε ξανά η Τουρκάλα παίκτρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5/6: Νεφισέ και Φάνης έλυσαν την παρεξήγηση και ήρθαν κοντά - «Θα φιληθούμε και θα...»

Μετά τις χθεσινές 4/6 αποκαλύψεις της Νεφισέ στο Survivor σχετικά με τη συζήτηση που έκανε με τους γονείς της για το φλερτ με τον Φάνη Μπολέτση (δείτε εδώ τι είπαν) η Τουρκάλα παίκτρια επανήλθε με νέες δηλώσεις για τον Φάνη.

Η Νεφισέ παρά τη μεγάλη αδυναμία της και το ενδιαφέρον που τρέφει για τον παίκτης της μπλε ομάδας, στον αγώνα της Τρίτης 4/6 την είδαμε να παρεξηγείται με μία κίνησή του Φάνη με αποτέλεσμα η Νεφισέ να περνάει στη συνέχεια ένα πολύ δύσκολο βράδυ.

Η παραγωγή και συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός μπήκαν στη μέση και εξήγησαν στη Νεφισέ ακριβώς τι συνέβη και εν τέλει λύθηκε η παρεξήγηση. Φάνης και Νεφισέ ήρθαν και πάλι κοντά ''στα λόγια'' ωστόσο αυτό και μόνο αρκεί στην παίκτρια από την τούρκικη ομάδα.

Λύθηκε η παρεξήγηση ανάμεσα στη Νεφισέ και στον Φάνη Μπολέτση στο Survivor

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 5/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει και τον βγάζει στον τάκο - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Νεφισέ: Χθες έκλαψα, ήταν πάλι δίπλα μου η Merve. Το είδα στον ύπνο μου, αλήθεια λέω, λυπήθηκα πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι εγώ κατάλαβα λάθος. Συμφιλιωθήκαμε. Θα φιληθούμε και θα τα φτιάξουμε με κάποιο τρόπο. Σήμερα να μην πω ψέματα, θέλω να είμαι στην μπλε ομάδα. Θέλω να δω τον Φάνη. Όταν είμαστε μαζί ανεβαίνει το ηθικό μου γι' αυτό θέλω να είμαι στην μπλε ομάδα.

Φάνης: Αρχικά χαίρομαι που ήταν μια παρεξήγηση, στεναχωριέμαι που έπρεπε να πάει στην αγκαλιά της Merve για να βρει έναν ώμο να κλάψει. Δεν ξέρω αν θα είναι στο χέρι μας να παραμείνει η Νεφισέ στην μπλε ομάδα, αλλά εφόσον θέλει να παραμείνει στην μπλε ομάδα, τα παιδιά που κάνουν τις επιλογές έχουν την επιλογή αλλά δεν ξέρουμε ποτέ τι θα γίνει.