Survivor spoiler 5/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει και τον βγάζει στον τάκο - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή ακολουθεί διαρροή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 5/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει και τον βγάζει στον τάκο - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Άλλη μία Survivor εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της και απόψε, Τετάρτη 5 Ιουνίου οι παίκτες της κόκκινης αλλά και της μπλε ομάδας διεκδικούν την τέταρτη ασυλία. Ο Χριστόφορος Ταξίδης, η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι ήδη στον τάκο και μετά το σημερινό επεισόδιο θα μάθουμε ποιος θα ολοκληρώσει την τετράδα της τελικής μονομαχίας.

Για να μην περιμένετε, όμως, μέχρι το βράδυ, το youweekly.gr σας αποκαλύπτει όλα όσα θα συμβούν. Από την ομάδα που θα κερδίσει μέχρι και τον παίκτη που θα βγει στον τάκο. Όπως βλέπουμε και από τους μέχρι τώρα υποψήφιους, μία κερδίζουν οι μπλε και μία οι κόκκινοι, γεγονός που σημαίνει ότι και οι δύο πλευρές θέλουν πολύ να φτάσουν μέχρι το τέλος χωρίς να κινδυνεύσουν άλλο.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία και αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αυτή τη φορά, παρόλα αυτά, τη νίκη θα πάρουν οι κόκκινοι και έτσι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είναι η μόνη παίκτριά τους που δεν έχει ψηφιστεί, θα τη γλιτώσει. Οι μπλε έτσι θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ψηφίσουν τον Φάνη Μπολέτση, τον Ντάνιελ Νούρκα ή τον Σταμάτη Ταλαδιανό και θα καταλήξουν στον τελευταίο.

Δείτε επίσης: Survivor: Έχει ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ του επάθλου - Πόσα λεφτά έχει βγάλει για 22 εβδομάδες στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα

Ταλαδιανός Survivor

Αξίζει να σημειωθεί πως απόψε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού θα προβεί σε μια ανακοίνωση που θα ξαφνιάσει τους παίκτες, καθώς βρίσκονται λίγες εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό, αλλά και που θα τους δυσκολέψει κιόλας στην συνέχεια τους στο παιχνίδι. Για την ακρίβεια ο παρουσιαστής θα ανακοινώσει πως θα αλλάξει λίγο ο τρόπος που διεξάγονται οι μονομαχίες κι αντί να έχουν έναν τελικό στόχο, θα έχουν δύο. Εννοείται πως οι παίκτες θα μείνουν άναυδοι αλλά, τι μπορούν να κάνουν άραγε γι' αυτό;

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό σύμφωνα με τα στατιστικά