Survivor: Έχει ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ του επάθλου - Πόσα λεφτά έχει βγάλει για 22 εβδομάδες στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα

Πολύ καλά πήγε αυτό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Έχει ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ του επάθλου - Πόσα λεφτά έχει βγάλει για 22 εβδομάδες στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα

Όπως γνωρίζουμε όλοι όσοι παρακολουθούμε το Survivor χρόνια τώρα η Κατερίνα Δαλάκα δεν συμμετέχει για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2018, συμμετείχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor 2018, στο οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση, από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2019, συμμετείχε ξανά στο Survivor 2019 Ελλάδα-Τουρκία κερδίζοντας την πρώτη θέση ενώ συμμετείχε στο Survivor All Star από το οποίο αποβλήθηκε για παράβαση κανονισμών.

Φέτος την βλέπουμε για 4η φορά στο παιχνίδι, να έχει φτάσει στους 7 καλύτερους - μέχρι στιγμής - με έναν τραυματισμό να την κρατά εκτός κάποιων στίβων μάχης. Μπορεί, λοιπόν, η Κατερίνα Δαλάκα, αν καταφέρει να νικήσει φέτος το παιχνίδι να λάβει τα 100.000 ευρώ του επάθλου, ωστόσο δεν θα έχει αποκομίσει μόνο αυτά από την παραγωγή του παιχνιδιού. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας πληρώνεται αδρά κάθε εβδομάδα για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Πόσα λεφτά έχει κερδίσει φέτος η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor

Όπως έχει γραφτεί αρκετές φορές η Κατερίνα Δαλάκα κάθε εβδομάδα λαμβάνει το ποσό των 10.000 ευρώ πράγμα που σημαίνει πως για 22 εβδομάδες που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο έχει πάρει το έπαθλο επί 2. 220.000 ευρώ φέρεται να είναι το ποσό που έχει συγκεντρώσει η αθλήτρια μόνο από την φετινή της συμμετοχή στο παιχνίδι.

Τα ποσά που έχει συγκεντρώσει από προηγούμενες συμμετοχές της

Από την παρθενική της συμμετοχή στο Survivor 2, η Κατερίνα Δαλάκα είχε καταφέρει να εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο, ως αναγνωρισμένη αθλήτρια του στίβου τότε, με αμοιβή που λεγόταν πως έφτανε τις 3.000 ευρώ την εβδομάδα.

Τότε έφτασε τότε ως τον τελικό, όπου μπορεί να έκοψε πρώτος το νήμα ο Ηλίας Γκότσης, ωστόσο η Κατερίνα φαίνεται πως ήταν η... μεγάλη νικήτρια σε απόλυτους αριθμούς, αφού οι 24 εβδομάδες συμμετοχής της αντιστοιχούν σε περισσότερες από 70.000 ευρώ, ενώ την ίδια χρονιά κέρδισε και το αυτοκίνητο που δίνει κάθε χρόνο ο Ατζούν Ιλιτζαλί μέσα από παιχνίδι γνώσεων. Λίγο αργότερα έκλεισε και μία μεγάλη εμπορική συμφωνία, με την οποία μάλλον ξεπέρασε τις συνολικές απολαβές του πρώτου τη τάξει Survivor της χρονιάς

Το Άλσος Βεΐκου σείστηκε με το όνομά της, κάτι που της εξασφάλισε ένα πολύ πιο ισχυρό συμβόλαιο για τη δεύτερη συμμετοχή της στο Survivor, και συγκεκριμένα στο κύκλο «Ελλάδα-Τουρκία». Μπορεί να μην το επιβεβαίωσε ποτέ, αλλά η αμοιβή της τότε ακουγόταν πως ήταν η υψηλότερη όλων των εποχών, με 12.000 ευρώ ανά εβδομάδα συμμετοχής, έφερε την πρωταθλήτρια του στίβου στον τελικό με 228.000 ευρώ στην τσέπη. Αν προσθέσει κανείς και το τελικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, που κέρδισε εκείνη τη χρονιά, τα ποσά μέχρι στιγμής αγγίζουν τα 500.000 ευρώ.

Υπάρχει βεβαίως μία μικρή διαφορά, που υπερκαλύπτεται από την προαναφερθείσα συμμετοχή της στο All Star. Παρότι αποχώρησε πρόωρα, πάλι αποζημιώθηκε πολύ ικανοποιητικά, εφόσον όρος στο συμβόλαιό της προέβλεπε ότι αν αποχωρούσε πριν από τους δυόμιση μήνες (κάτι που οι άνθρωποι της παραγωγής θεωρούσαν αδύνατον τότε), θα πληρωνόταν κανονικά την αμοιβή της γι' αυτό το διάστημα. Άρα, με δεδομένο ότι έπαιρνε 5.000 ευρώ την εβδομάδα, όπως οι περισσότεροι παίκτες που έλαβαν συμμετοχή στον περσινό κύκλο, αποχώρησε με 50.000 ευρώ για τις δέκα εβδομάδες που είχε συμφωνήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor spoiler 25/6: Αυτός ο παίκτης ΔΕΝ περνά από τον ημιτελικό στον τελικό!

Survivor trailer 25/6: «Για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού...» - Τα πάνω κάτω στον φαντασμαγορικό ημιτελικό!

Survivor spoiler 17/6: Οι επόμενοι δυο υποψήφιοι μετά την Δώρα Νικολή - Ποιος αποχωρεί την Πέμπτη 20/6

Survivor: Έκτακτο επεισόδιο απόψε 14/6 - Τι συνέβη, τι θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός

Survivor spoiler 13/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε - Αυτή είναι η τελική 5αδα του ριάλιτι

Survivor αποκάλυψη: Ο επίλογος γράφτηκε - Τελικά αποχωρεί από το παιχνίδι και δεν πάει τελικό

Survivor trailer 11/6: «Βγήκε το κόκαλο!» - Ουρλιαχτά και κλάματα από την Δαλάκα! Αποχωρεί από το παιχνίδι λίγο πριν το τέλος;

Survivor highlights 10/6: Έτοιμη η νύφη για τον Φάνη Μπολέτση - Όσα ειπώθηκαν στην καλύβα και στο συμβούλιο του νησιού

Survivor spoiler: Τρεις αγώνες ασυλίας και τρεις υποψήφιοι - Αυτοί κινδυνεύουν να αποχωρήσουν αυτή την εβδομάδα

Survivor αποκάλυψη: Είναι 9ος στη λίστα - Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σταμάτης Ταλαδιανός