ΣΚΑΙ: Φέρνει ριάλιτι πιο δύσκολο και από το Survivor - Το trailer δήλωσης συμμετοχής

Θα γίνει χαμός από τη νέα σεζόν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Φέρνει ριάλιτι πιο δύσκολο και από το Survivor - Το trailer δήλωσης συμμετοχής

Νέο ριάλιτι φέρνει στις οθόνες του ο ΣΚΑΙ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο από το Survivor. Η Ατζούν Μίντια φέρεται πως βάζει στον πάγο για λίγο το Survivor (δείτε το 5/6 trailer) και ρίχνει στην αρένα ένα νέο πρότζεκτ πρωτότυπο για την Ελλάδα.

Το νέο ριάλιτι έχει προβληθεί ήδη στην Αγγλία και τώρα έρχεται και στην χώρα μας. Το σκεπτικό είναι θα συμμετάσχουν μη διάσημοι άνθρωποι. Οι παίκτες στο παιχνίδι αυτό είναι 12 και θα "παίζουν" για 19 ημέρες.

«Εδώ το πλάνο είναι να είναι μόνο άγνωστοι παίκτες. Είναι 12 παίκτες, για 19 ημέρες, κάνουν ένα μεγάλο δύσκολο οδοιπορικό και οι “πειρασμοί” κοστίζουν. Υπάρχει ένα έπαθλο, το οποίο κάθε φορά που θέλει να υποκύψει κάποιος σε πειρασμό, χάνει χρήματα και δημιουργούνται τρομερές εντάσεις γιατί κάποιοι θέλουν τα λεφτά και άλλοι τα λούσα», ειπώθηκε στην εκπομπή Πρωινό Σουσου.

Αυτό είναι το trailer του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Πρόκειται για το Tempting Fortune και το όνομα που έχει πέσει για την παρουσίαση του είναι του Χρήστου Φερεντίνου. Τα γυρίσματα λέγεται πως θα γίνουν στην Τουρκία και θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα.