Survivor 4/6: «Με ρώτησαν αν θα πάω νύφη στην Ελλάδα» - Η άβολη συζήτηση της Νεφισέ με τους γονείς της για το φλερτ με τον Φάνη Μπολέτση

Ο ενδοιασμός τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 4/6: «Με ρώτησαν αν θα πάω νύφη στην Ελλάδα» - Η άβολη συζήτηση της Νεφισέ με τους γονείς της για το φλερτ με τον Φάνη Μπολέτση

Ένα ενδιαφέρον με αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία είναι αυτό που παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό στο Survivor με την Τουρκάλα παίκτρια, Νεφισέ να μην μπορεί να κρύψει πλέον το έντονο ενδιαφέρον της για τον Φάνη Μπολέτση.

Πριν από λίγες ημέρες η παίκτρια έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Έλληνα παίκτη (δείτε εδώ) με τον Φάνη να απαντάει ευγενικά στα λόγια της. Την Τρίτη 4/6 η Νεφισέ επέστρεψε μετά από έναν τραυματισμό που είχε με την ίδια να αποκαλύπτει τη συζήτηση, που έκανε στο έπαθλο επικοινωνίας με τους γονείς της για τον Φάνη.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 4/6: 3η ασυλία απόψε - Αυτή η ομάδα την κερδίζει!

Η συζήτηση της Νεφισέ με τους γονείς της για τον Φάνη Μπολέτση από το Survivor

«Φυσικά και στεναχωρήθηκε η οικογένειά μου. Τους αρέσει που έχουμε έρθει κοντά με τον Φάνη. Αυτό μου είπανε. Με ρώτησαν αν θα πάω νύφη στην Ελλάδα και είπανε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Και τους είπα ότι δεν θα παώ εγώ, εκείνος θα έρθει. Λυπάμαι πολύ που δεν παίζω σήμερα και ιδιαίτερα δεν παίζω στα παιχνίδια με τους Έλληνες εδώ και τρεις ημέρες.

Δεν βλέπω τον Φάνη, για να δούμε σήμερα ήρθα. Θα μου μιλήσει σήμερα; Έχω περιέργεια να ακούσω τι έχει να μου πει. Για αυτόν τον λόγο ήρθα, θα μου μιλήσει, δεν ξέρω τι θα μου πει. Εάν μου πει κάτι άσχημο, δεν ξέρω, θα δω τι θα κάνω. Το μόνο καλό είναι ότι ήρθα εδώ και θα δω τον Φάνη. Αισθάνομαι καλά και ελπίζω να γίνω καλύτερα», είπε αρχικά η Νεφισέ.

«Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω αρχικά, έχω χάσει τη μπάλα. Να πω περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα στο Τούρκικο survivor αλλά και στους δικούς μας αγώνες. Προφανώς με στεναχωρεί το γεγονός, ότι δεν έχω την έγκριση των γονιών της Νεφισέ, δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Να είναι καλά οι άνθρωποι βέβαια», απάντησε ο Φάνης.

Στη συνέχεια η Νεφισέ ρώτησε: «Από εχθές έχω περιέργεια να δω τι θα μου πει. Είναι σε σχέση ή εάν είναι παντρεμένος. Ανάλογα τι θα μου πει θα πράξω».

Ο Φάνης της απάντησε: «Αρχικά υπάρχει μια δυσκολία στον δίαυλο επικοινωνίας. Όχι δεν είναι παντρεμένος, ούτε αρραβωνιασμένος».