Survivor 3/6: Αναμενόμενο - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Τι άλλο θα ψήφιζαν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 3/6: Αναμενόμενο - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Μετά από έναν τραυματισμό (δείτε εδώ) και σκληρή προσπάθεια, ο αποψινός 3/6 αγώνας του Survivor ολοκληρώθηκε με τη νίκη των κόκκινων, με τον τελευταίο πόντο να έρχεται από τα χέρια του Γιώργου Γκιουλέκα. Έτσι, λοιπόν, αυτή η πλευρά, έφτασε ήρεμη στο συμβούλιο αυτή τη φορά, καθώς οι υπόλοιποι δύο παίκτες της ομάδας δεν θα έπρεπε να ψηφιστούν.

Δεν ισχύει, όμως, αυτό και για τους μπλε. Έχουν μείνει τρεις άντρες και μία γυναίκα και έπρεπε να σκεφτούν πολύ καλά πριν από την μάζωξη ποιον θα βγάλουν στον τάκο. Αποφάσισαν να το πάνε αγωνιστικά, εφόσον χρειάζονται δυνατούς παίκτες για να μπορούν να φέρνουν νίκες.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor

Έτσι, κατέληξαν πως πιο αδύναμη είναι η Δώρα Νικολή, η οποία για μία ακόμη φορά θα πρέπει να μονομαχήσει με τον Χριστόφορο Ταξίδη, που ψηφίστηκε χθες 2/6 μετά την ήττα των κόκκινων, αλλά και τον επόμενο που θα ψηφιστεί αύριο 4/6 (δείτε εδώ ποιοι 3 παίκτες κινδυνεύουν να φύγουν τις επόμενες μέρες).

Το ερωτικό σημείωμα της Νεφισέ στον Φάνη

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την ομαδική ασυλία, μαζεύτηκαν όλοι, και οι Τούρκοι παίκτες. Η Νεφισέ, η οποία πολιορκεί ερωτικά τον Φάνη, έλειπε όμως λόγω ασθένειας, αλλά δεν ήθελε να τον αφήσει έτσι, γι' αυτό του έστειλε ένα μήνυμα.

Πάνω σε μία μπαντάνα έγραψε μεταξύ άλλων: «Σ' αγαπώ. Περίμενε με αύριο» και ζήτησε να της αφιερώσει μία νίκη του. Ο ίδιος, τότε, υποσχέθηκε πως θα το κάνει, με τους υπόλοιπους παίκτες να τον "πειράζουν" για το φλερτ του αυτό. Βέβαια, εκείνος τόσο καιρό κάνει αλλού αφιερώσεις.