MasterChef 8 (3/6): Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε - Η τελική 6άδα

Το ταξίδι τελείωσε εδώ για έναν ακόμη διαγωνιζόμενο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (3/6): Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε - Η τελική 6άδα

Το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουνίου προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του MasterChef 8, το οποίο ολοκληρώθηκε με μία ακόμη αποχώρηση λίγο πριν από το τέλος. Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Χριστίνα, ο Γιάννης και ο Νίκος. Όλοι τους ήθελαν πολύ να παραμείνουν αλλά ένας δεν τα κατάφερε και σίγουρα τον επηρέασε ψυχολογικά η ήττα του.

Οι κριτές, αφού δοκίμασαν τα πιάτα που έφτιαξαν ο καθένας τους, σκέφτηκαν, συζήτησαν μεταξύ τους και αποφάσισαν ποιος έκανε την λιγότερο καλή προσπάθεια, αν και στο επίπεδο που έχουν φτιάξει είναι πραγματικά καλοί μάγειρες πια και οι τρεις.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε 3/6 από το MasterChef 8

Κατέληξαν, λοιπόν, πως το ταξίδι έπρεπε να τελειώσει εδώ για τον Γιάννη Κούρτογλου, ο οποίος είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι του STAR.

Δείτε επίσης: Ένας άντρας και μία γυναίκα στον τελικό; Τι αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης

Αυτή είναι η τελική εξάδα

Ο τσακωμός του με τον Ηλία μία μέρα πριν

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 8 ο Ηλίας και ο Γιάννης αλλάξαν κάποιες έντονες κουβέντες. Ο τρόπος που μίλησε ο δεύτερος είναι που προκάλεσε αυτό το σκηνικό μεταξύ τους, αλλά δεν θέλησαν να το συνεχίσουν και να αποσπάσουν την προσοχή τους από τα πιάτα που έπρεπε να φτιάξουν.

Δείτε επίσης: Τον "έκαψε" η παραγωγή - "Δικαστήριο" το twitter μετά την απόφαση να τον δώσουν στεγνά με το μοντάζ

«Με το που φύγουν αυτές θα πάρω το μάτι», ανέφερε ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, με τον Γιάννη να του απαντάει με ύφος: «Ηλία, θα σου 'λεγα τι θα πάρεις, αλλά έχε χάρη που είμαστε στην τηλεόραση».

Λίγο αργότερα, όμως, μετά από άλλη μία παρατήρηση του Γιάννη, ο Ηλίας αναφώνησε: «Άσε με ήσυχο και κάνε ό,τι είναι να κάνεις», προκαλώντας νέα αντίδραση από την πλευρά του συμπαίκτη του: «Καλά, χαλάρωσε Ηλία. Χαλάρωσε ρε φίλε», του επισήμανε.

«Δε σου είπα τίποτα ρε φίλε», δήλωσε τότε ο Ηλίας, για του απαντήσει ξανά εκείνος «Μου είπες. Ο τρόπος σου...». «Γιάννη άμα κάτσω τώρα να αναλύσω τον τρόπο μου... Άστο!», είπε ο Ηλίας στο τέλος και ο Κώστας τους σταμάτησε για να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα και ένταση ανάμεσά τους.