J2US highlights 2/6: «Έχω να σας πω κάτι που θα σας στενοχωρήσει!» - Ο κριτής που αποχωρεί έκτακτα από το show και το ζευγάρι που έφυγε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US highlights 2/6: «Έχω να σας πω κάτι που θα σας στενοχωρήσει!» - Ο κριτής που αποχωρεί έκτακτα από το show και το ζευγάρι που έφυγε

Πολλά και διάφορα είδαμε το βράδυ της Κυριακής 2/6 στο νέο live του Just the 2 of us με το show να βγαίνει στον αέρα ίδια ώρα αλλά άλλη ημέρα. Μια ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη θα συζητηθεί έντονα, καθώς και το ζευγάρι που αποχώρησε οριστικά από το J2US.

Δείτε επίσης: J2us: Ανέβηκαν στην σκηνή να τραγουδήσουν και της έκανε πρόταση γάμου - «Είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε! Θα με παντρευτείς;»

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 2/6 του Just the 2 of us

Ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρέαζου σε «καυτές» στιγμές στο live

«Σκόνη και θρύψαλα» ερμήνευσαν ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρέαζου στο live του J2US, το οποίο προβάλλεται εκτάκτως (2/6) λόγω του 1/6 τελικού του Champions League. Σημειώνεται, δε, ότι ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο θα προβληθεί Live, καθώς είναι οι Ευρωεκλογές.

Οι δύο συμμετέχοντες στο J2US μπήκαν να τα δώσουν όλα, και φάνηκε, αφού πέρα από την εκπληκτική τους ερμηνεία στο θρυλικό κομμάτι του Στέφανου Κορκολή, ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου ήρθαν πολύ κοντά, σε απόσταση αναπνοής κυριολεκτικά. Μπορεί για καιρό να απέφευγαν να επιβεβαιώσουν αν είναι ζευγάρι και στη ζωή, πέρα απ' το show του Alpha, ωστόσο όποιος τους είδε, δεν έχει καμία αμφιβολία!

Δείτε επίσης: Τάνια Μπρεάζου: Αδημοσίευτα βίντεο από το ερωτευμένο ζευγάρι - Οι τρυφερές ευχές για τη γιορτή του Γιώργου Αμούτζα

Το γεγονός ότι δεν έπεσε φιλί τελικά ανάμεσα στοn Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου ίσως να έχει λίγη σημασία για τους περισσότερους, όμως όχι και για τον Νίκο Κοκλώνη! Ο παρουσιαστής του J2US διαμαρτυρήθηκε έντονα, λέγοντας: «Αχ, γιατί ρε παιδιά; Έπρεπε να το δώσετε το φιλί, έλα στο τσακ!».

Σε γενικές γραμμές η βαθμολογία ήταν άκρως κολακευτική για το ζευγάρι του J2US, με την Καίτη Γαρμπή ωστόσο να αξίζει ειδική αναφορά, λέγοντας στον Γιώργο Αμούτζα: «Ό,τι νιώθεις για αυτό το κορίτσι (σ.σ. την Τάνια Μπρεάζου), φάνηκε μέσα από τη φωνή σου! Ξεχείλιζες από συναίσθημα. Είχες εκείνη στο μυαλό σου, τραγούδησες με πάθος».

Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει για την πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά: «Έτσι κάνουν οι σωστοί άνδρες»

H πρόταση γάμου που έκανε live στη σκηνή την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιάννης Σεβδικαλής στην Σοφία Κουρτίδου σχολιάστηκε έντονα κατά την εμφάνιση του ζευγαριού στο αποψινό J2US. Με αυτή την αφορμή, η Καίτη Γαρμπή που επίσης δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Διονύση Σχοινά live, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο show της Ρούλας Κορομηλά τότε, θυμήθηκε άγνωστες λεπτομέρειες από εκείνη την ημέρα!

Σημειώνεται, δε, ότι η Καίτη Γαρμπή απουσίαζε από το προηγούμενο live του J2US, όταν και έγινε η εν λόγω πρόταση, κάτι που σχολίασε με χαμόγελο η κριτής. Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν εκείνος που την παρότρυνε να κάνει συγκρίσεις, με την ίδια να λέει στον αέρα: «Αλήθεια, ρωτάς, αν μου θύμισε κάτι από την πρόταση του Διονύση; Μα νομίζω ότι συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Διονύσης με αυτή την πρόταση. Και δεν το ήξερα, έτσι; Το έλεγα και πριν στα παιδιά, ότι δεν το ήξερα. Έτσι κάνουν οι σωστοί άνδρες. Παιδιά μου, να ζήσετε».

«Μπορεί αν είναι πολύ μεγάλη αυτή η κουβέντα που θα πω αλλά θα την πω γιατί την νιώθω. Εύχομαι να είστε μαζί τόσα πολλά χρόνια όσα είμαι εγώ με τον Διονύση και να αγαπιέστε όπως αγαπιέμαι εγώ μαζί του. Εύχομαι να είστε για πάντα μαζί! Να προχωράτε μαζί», ευχήθηκε στο live του J2US η Καίτη Γαρμπή, απευθυνόμενη στη Σοφία Κουρτίδου και τον Γιάννη Σεβδικαλή.

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τον κριτή που αποχωρεί: «Έχω να σας πω κάτι που θα σας στενοχωρήσει...»

Το live του J2US μεταδόθηκε εκτάκτως την Κυριακή (2/6) αυτή την εβδομάδα, με πολλές εκπλήξεις και προσωπικές εξομολογήσεις. Ούτε την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επανέλθει σε φυσιολογική ροή το πρόγραμμα πάντως, καθώς έρχονται Ευρωεκλογές και σίγουρα θα επηρεαστεί το show του Alpha.

Ανεξάρτητα απ' αυτό, ωστόσο, υπάρχει ακόμα μία εξέλιξη και αυτή τη φορά στην κριτική επιτροπή του J2US. Μόλις ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους τα ζευγάρια που διαγωνίζονται ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι ένας εκ των κριτών θα απουσιάζει στα προσεχή live και θα επιστρέψει ξανά στον τελικό.

«Έχω να σας πω κάτι που θα σας στενοχωρήσει ή θα σας χαροποιήσει γιατί για καλό είναι», ξεκίνησε να λέει ο παρουσιαστής του J2US, για να αποκαλύψει ότι ο Σταμάτης Φασουλής δεν θα βρίσκεται στο show του Alpha από την επόμενη προβολή του, μέχρι και τον τελικό. Πάντως, σημειώνεται ότι δεν είναι μεγάλο το διάστημα, καθώς ο τελικός είναι προγραμματισμένος σε δύο live.

«Για τα επόμενα δύο live μέχρι τον τελικό ο Σταμάτης δεν θα βρίσκεται μαζί μας, θα λείπει για τα επόμενα δύο live», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης. «Κάνω επιθεώρηση μετά από πολλά χρόνια και έρχομαι με όλη τη φόρα, το στερήθηκα τόσο καιρό. Βέβαια, δεν ήθελα, παρ' όλα αυτά έπιασα τον εαυτό μου κάτι να μαζεύει για αυτή την επιθεώρηση», εξήγησε ο Σταμάτης Φασουλής για την απουσία του από το J2US. Ο αναγνωρισμένος δημιουργός ανεβάζει την παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα!», στο θέατρο Άλσος.

Η μόνη που δεν έχει αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους από την κριτική επιτροπή του J2US μέχρι σήμερα είναι τελικά η Βίκυ Σταυροπούλου, αφού τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και η Καίτη Γαρμπή έχουν αφήσει κενή την καρέκλα τους τούς προηγούμενους μήνες.

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το show

Προς το τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την ανακοίνωση σχετικά με το ζευγάρι που ολοκληρώνει την παρουσία του στο Just the 2 of us. Πολλοί δεν το περίμεναν αλλά τελικά αποχώρησαν οι Δώρα Παντέλη και ο Αναστάσιος Ράμμος.