Survivor 2024: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ήταν εκείνος που όλοι περιμέναμε

Οι περιορισμένες επιλογές δεν αφήνουν πολλά περιθώρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ήταν εκείνος που όλοι περιμέναμε

Τρεις ακόμα αποχωρήσεις μένουν μέχρι να φτάσουμε στον ημιτελικό και στον μεγάλο τελικό του Survivor 2024. Οι ομάδες παραμένουν χωρισμένες σε Κόκκινους και Μπλε, που σημαίνει ότι ανάμεσα σε τρεις και τέσσερις παίκτες που έχουν απομείνει αντίστοιχα, είναι πλέον προβλέψιμες οι επιλογές, με τους συμμετέχοντες να ψηφίζουν αγωνιστικά και να έχουν διαμορφώσει τις προτιμήσεις του.

Στην αποψινή ψηφοφορία υπήρχε ένα απόλυτο... φαβορί, καθώς κάθε φορά που καλούνταν να ψηφίσουν οι Κόκκινοι Survivors τον προτιμούσαν σταθερά για μονομάχο. Οι Μπλε χαριτολογώντας προέβλεπαν το αποτέλεσμα και έλεγαν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ένα όνομα θα βγει από την κάλπη. Και η βραδιά δεν έκρυβε εκπλήξεις για κανέναν, πέρα από μία ανακοίνωση που αναστάτωσε τους παίκτες.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που βάζει «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του»

Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση στο Survivor

Το γεγονός πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι τραυματίας και δήλωσε πως νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι, δεν επηρέασε την ψηφοφορία στο Survivor, αφού η παίκτρια των Κόκκινων είναι από τις καλύτερες σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ θεωρείται φαβορί ακόμα και για τη νίκη.

Η πρώτη ψήφος πήγε στον Χριστόφορο Ταξίδη, η δεύτερη στον Γιώργο Γκιουλέκα, ενώ η τρίτη απλά επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα: Ο Χριστόφορος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση και θα μονομαχήσει την Πέμπτη.

Χριστόφορος Ταξίδης

Το βιογραφικό του Χριστόφορου Ταξίδη

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Ασπρόπυργο. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία αλλά τα τελευταία επτά χρόνια είναι υπάλληλος σε μεταφορική εταιρεία. Έχει κάνει αρκετές δουλείες στη ζωή του, αντέχει στην πίεση και ωρίμασε νωρίς καθώς από μικρός είχε αναλάβει τα οικογενειακά βάρη. Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες, την πυγμαχία, την πάλη και την κολύμβηση.