J2US - Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει για την πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά: «Έτσι κάνουν οι σωστοί άνδρες»

Το ζευγάρι που της θύμισε το δικό της παρελθόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US - Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει για την πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά: «Έτσι κάνουν οι σωστοί άνδρες»

H πρόταση γάμου που έκανε live στη σκηνή την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιάννης Σεβδικαλής στην Σοφία Κουρτίδου σχολιάστηκε έντονα κατά την εμφάνιση του ζευγαριού στο αποψινό J2US. Με αυτή την αφορμή, η Καίτη Γαρμπή που επίσης δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Διονύση Σχοινά live, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο show της Ρούλας Κορομηλά τότε, θυμήθηκε άγνωστες λεπτομέρειες από εκείνη την ημέρα!

Σημειώνεται, δε, ότι η Καίτη Γαρμπή απουσίαζε από το προηγούμενο live του J2US, όταν και έγινε η εν λόγω πρόταση, κάτι που σχολίασε με χαμόγελο η κριτής. Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν εκείνος που την παρότρυνε να κάνει συγκρίσεις, με την ίδια να λέει στον αέρα: «Αλήθεια, ρωτάς, αν μου θύμισε κάτι από την πρόταση του Διονύση; Μα νομίζω ότι συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Διονύσης με αυτή την πρόταση. Και δεν το ήξερα, έτσι; Το έλεγα και πριν στα παιδιά, ότι δεν το ήξερα. Έτσι κάνουν οι σωστοί άνδρες. Παιδιά μου, να ζήσετε».

Δείτε επίσης: Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς - 27 χρόνια γάμου: Η πρόταση live στη Ρούλα Κορομηλά και ο σύντομος χωρισμός

Οι ευχές της Καίτης Γαρμπή στο J2US

«Μπορεί αν είναι πολύ μεγάλη αυτή η κουβέντα που θα πω αλλά θα την πω γιατί την νιώθω. Εύχομαι να είστε μαζί τόσα πολλά χρόνια όσα είμαι εγώ με τον Διονύση και να αγαπιέστε όπως αγαπιέμαι εγώ μαζί του. Εύχομαι να είστε για πάντα μαζί! Να προχωράτε μαζί», ευχήθηκε στο live του J2US η Καίτη Γαρμπή, απευθυνόμενη στη Σοφία Κουρτίδου και τον Γιάννη Σεβδικαλή.