Tv Queen: Διπλή αποχώρηση πριν από τον πρόωρο τελικό - Αυτές οι παίκτριες άφησαν πίσω τους την ακαδημία

Ραντεβού ξανά σε δύο εβδομάδες!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Tv Queen: Διπλή αποχώρηση πριν από τον πρόωρο τελικό - Αυτές οι παίκτριες άφησαν πίσω τους την ακαδημία

Ημιτελικός απόψε (31/5) για το Tv Queen, με το reality του Open να φτάνει στο τέλος του πριν από το αναμενόμενο. Λόγω των Ευρωεκλογών δεν θα πραγματοποιηθεί Live τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου.

Ανάμεσα στις τέσσερις υποψήφιες, δύο παίκτριες θα έβγαιναν αλώβητες από την αποψινή δοκιμασία, με δύο να αφήνουν πίσω το όνειρό τους να γίνουν παρουσιάστριες. Η Αναστασία και η Λία ήταν εκείνες που άφησαν πίσω τους οριστικά την ακαδημία του Tv Queen, με την Τριανταφυλλιά και την Κατερίνα να προχωρούν στον τελικό.

Δείτε επίσης: TV Queen Ημιτελικός – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Ήταν μία κοπέλα που φοβόταν την κριτική»

Οι παίκτριες που αποχώρησαν από το Tv Queen

Αναστασία T.

Αναστασία Tv Queen

  • 28 ετών, Τραγουδίστρια

Η Αναστασία μένει στην Αθήνα κι εργάζεται ως τραγουδίστρια. Έχει τραγουδήσει σε πολλά νυχτερινά κέντρα, με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πάνος Κιάμος, ο Θάνος Πετρέλης και ο Πάνος Καλίδης. Πιστεύει όμως ότι ο χώρος που της ταιριάζει περισσότερο είναι αυτός της τηλεόρασης. Γι’ αυτό κι έκανε προσπάθειες στο παρελθόν να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες. Έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, στην Αυστραλία και στην Αμερική και θεωρεί ότι ιδανικά θα της ταίριαζε μία ταξιδιωτική εκπομπή. Αγαπημένες της παρουσιάστριες είναι η Ιωάννα Μαλέσκου και η Ελένη Μενεγάκη.

Λία

Λία Tv Queen

  • 25 ετών, Εισοδηματίας

Η Λία μεγάλωσε στην Κρήτη, ενώ από τα 18 της μένει στην Αθήνα. Έχει κάνει σπουδές στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί με personal training και με μόντελινγκ. Θέλει να γίνει παρουσιάστρια κι αυτό είναι πιο σημαντικό από το τι εκπομπή θα παρουσίαζε. Της αρέσουν όλα τα είδη εκπομπών.