MasterChef 8 (30/5): «Θα σου 'λεγα τι θα πάρεις, αλλά έχε χάρη που είμαστε στην τηλεόραση» - Έβγαλαν τα "μαχαίρια" μπροστά σε όλους

Αυτοί οι δύο ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (30/5): «Θα σου 'λεγα τι θα πάρεις, αλλά έχε χάρη που είμαστε στην τηλεόραση» - Έβγαλαν τα

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 8 ο Ηλίας και ο Γιάννης αλλάξαν κάποιες έντονες κουβέντες. Ο τρόπος που μίλησε ο δεύτερος είναι που προκάλεσε αυτό το σκηνικό μεταξύ τους, αλλά δεν θέλησαν να το συνεχίσουν και να αποσπάσουν την προσοχή τους από τα πιάτα που έπρεπε να φτιάξουν.

Δείτε επίσης: Τον "έκαψε" η παραγωγή - "Δικαστήριο" το twitter μετά την απόφαση να τον δώσουν στεγνά με το μοντάζ

Η στιγμή έντασης ανάμεσα στον Γιάννη και τον Ηλία στο MasterChef 8

«Με το που φύγουν αυτές θα πάρω το μάτι», ανέφερε ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, με τον Γιάννη να του απαντάει με ύφος: «Ηλία, θα σου 'λεγα τι θα πάρεις, αλλά έχε χάρη που είμαστε στην τηλεόραση».

Λίγο αργότερα, όμως, μετά από άλλη μία παρατήρηση του Γιάννη, ο Ηλίας αναφώνησε: «Άσε με ήσυχο και κάνε ό,τι είναι να κάνεις», προκαλώντας νέα αντίδραση από την πλευρά του συμπαίκτη του: «Καλά, χαλάρωσε Ηλία. Χαλάρωσε ρε φίλε», του επισήμανε.

«Δε σου είπα τίποτα ρε φίλε», δήλωσε τότε ο Ηλίας, για του απαντήσει ξανά εκείνος «Μου είπες. Ο τρόπος σου...». «Γιάννη άμα κάτσω τώρα να αναλύσω τον τρόπο μου... Άστο!», είπε ο Ηλίας στο τέλος και ο Κώστας τους σταμάτησε για να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα και ένταση ανάμεσά τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς "άδειασε" δημόσια τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Στο χθεσινό (29/5) επεισόδιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησε να παραπονιέται, όμως τελικά τα παράπονά του του γύρισαν boomerang, αφού κατέληξε να δέχεται εκείνα του συναδέλφου του, Σωτήρη Κοντιζά.

  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αρχικά, περαστικά στον Πανούλη. Τίποτα δεν είναι το ίδιο αν δεν είμαστε και οι τρεις και επίσης, δεν μπορώ άλλο να είμαστε οι δυο μας, δεν θέλω».
  • Σωτήρης Κοντιζάς: «Δεν μπορείς ε; Ντάξει, θα πας στην Φάρμα που θα είσαι μόνος σου, να δω τι θα κάνεις».
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Με στεναχώρησες πάρα πολύ».
  • Σωτήρης Κοντιζάς: «Θα έρθω! Πέφτουν και τα γενέθλια του Κίμωνα».
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Καλά άστο κι αυτό, στο έχω χρεώσει και αυτό».
  • Σωτήρης Κοντιζάς: «Δεν μου έχεις χρεώσει τίποτα γιατί εγώ έκανα τρία παιδιά και δεν ασχολήθηκες καθόλου. Ένα δώρο δεν πρέπει να έχεις πάρει. Πες τώρα μπροστά στο πανελλήνιο, πόσα έχω κάνει για τον Κίμωνα; Καρεκλάκια, καροτσάκια, διάλεγες χρώμα. Μου λες “αυτό είναι σετ;”. Δεν ήξερες κιόλας...».
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Συμφωνώ απόλυτα. Αυτό είναι το ένα! Το άλλο είναι ότι ξέρεις ότι έχω ξεκινήσει από το Λαύριο, έχω φτάσει στη Σχοινούσα και επειδή ήταν πολλά τα παιδάκια, έφευγα. Πριν από τον Κίμωνα, η ψυχολογία μου ήταν διαφορετική. Δεν το είχα. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Τώρα έχω ένα πλυντήριο να σιδερώσω τα ρουχαλάκια του Κίμωνα που τον βγάζω έξω...».