Tv Queen 30/5: «Θέλω να αποχωρήσω» - Το ανακοίνωσε ξαφνικά, μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε οριστικά

Ήρθε από το πουθενά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Tv Queen 30/5: «Θέλω να αποχωρήσω» - Το ανακοίνωσε ξαφνικά, μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε οριστικά

Το βράδυ της Πέμπτης 30/5 προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του ριάλιτι του OPEN, Tv Queen, το οποίο, όμως, έκρυβε μία έκπληξη για το κοινό, αλλά και για τις παίκτριες. Μία από τις διαγωνιζόμενες πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι ξαφνικά.

Ο λόγος για την Όλγα, η οποία από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι σκεφτόταν πως η απόφασή της να έρθει στην Αθήνα από τις Σέρρες ήταν λανθασμένη και γι' αυτό σκεφτόταν πως θα έπρεπε να επιστρέψει πίσω. Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε καταφέρει, μετά από συζήτηση, να την πείσει να παραμείνει, παρουσιάζοντάς της όλα τα θετικά της επιλογής της, αλλά τα πράγματα δυσκόλεψαν και δεν μπόρεσε να το αντέξει.

Δείτε επίσης: TV Queen - «Είχα καθυστέρηση, έκανα τεστ εγκυμοσύνης! Πονάει η κοιλιά μου, πρήστηκα…»

Η ανακοίνωση της Όλγας για την οικειοθελή της αποχώρηση από το Tv Queen

Οι τσακωμοί και οι εντάσεις στο σπίτι με τις υπόλοιπες γυναίκες την έφεραν στα όριά της και έτσι απόψε τους ανακοίνωσε την απόφασή της, λέγοντας πως αυτή προέκυψε για προσωπικούς λόγους. «Πήρα μία απόφαση. Θέλω να αποχωρήσω. Το σκέφτομαι εδώ και καιρό. Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι προσωπικοί λόγοι. Είναι ο εγκλεισμός, είναι η πίεση. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Είμαι απόλυτα σίγουρη γι' αυτή την απόφαση, το διαπραγματευόμουν με τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις για το Tv Queen - Η έκτακτη απόφαση της παραγωγής

Τα κορίτσια προσπάθησαν να την μεταπείσουν και εκείνη είναι που ξεκίνησαν τα κλάματα, αλλά η ίδια ήταν ανένδοτη και έτσι μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε οριστικά από τον διαγωνισμό, πριν φτάσει στην πηγή.

Το βιογραφικό της

undefined

  • 36 ετών, Παρουσιάστρια

Η Όλγα μένει στις Σέρρες και εργάζεται ως παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι. Σπούδασε Δημοσιογραφία και ξεκίνησε να δουλεύει από τα 19 της. Τα τελευταία 12 χρόνια κάνει απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή. Πολλά δημοσιεύματα την χαρακτηρίζουν ως τη «Μενεγάκη των Σερρών». Στη σχολή του «TV Queen» ήρθε για να γίνει παρουσιάστρια με «πανελλαδική εμβέλεια»