Survivor 30/5: Αυτός ο παίκτης θα μονομαχήσει με τη Δώρα και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους - Έχασε τη μάχη

Αναμενόμενο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 30/5: Αυτός ο παίκτης θα μονομαχήσει με τη Δώρα και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους - Έχασε τη μάχη

Το βράδυ της Πέμπτης 30/5 πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας για το έπαθλο επικοινωνίας το οποίο έληξε στους οκτώ πόντους και έπειτα ακολούθησε μία μάχη ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα, τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ώστε να δουν ποιος θα παίξει με την Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους για την αποχώρησή του.

Ο Σταμάτης είχε ένα μικρό πλεονέκτημα, σε σχέση με τους άλλους δύο, γιατί πήρε λίγη δύναμη βλέποντας βίντεο από οικογενειακό του πρόσωπο να του στέλνει ευχές, παρόλα αυτά, είναι γνωστό πως όλοι σε αυτή τη φάση είναι πολύ καλοί αγωνιστικά, οπότε τίποτα δεν είναι εύκολο.

Αυτός ο παίκτης θα παίξει με τον Παπαχαραλάμπους και τη Δώρα στη μονομαχία του Survivor

Πρώτη, λοιπόν, από τους τρεις πέρασε ήσυχη στον πάγκο της η Κατερίνα Δαλάκα, κερδίζοντας τα δύο αγόρια, αφού είναι πολύ καλή στον στόχο που είχε επιλέξει. Ο Χριστόφορος και ο Σταμάτης έπρεπε να κερδίσουν πέντε φορές για να ακολουθήσουν και ο δεύτερος μετρούσε ήδη τρεις νίκες, επομένως δεν ήταν δύσκολο να φτάσει τις πέντε, όπως και έκανε. Ο Ταξίδης, μάλιστα, ανέφερε πως επειδή ήξερε ότι δεν γυρνάει εύκολα το αποτέλεσμα, επέλεξε να παίξει πιο ξεκούραστα για να τα δώσει όλα στην τελική μονομαχία.

Δείτε επίσης: ΩΧ ΑΜΑΝ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά απόψε

Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό σύμφωνα με τα στατιστικά

Σχεδόν όλοι οι παίκτες που έχουν μείνει πίσω στην Δομινικανή Δημοκρατίας είναι καλοί αγωνιστικά. Βέβαια, τελευταίος στα στατιστικά βρίσκεται ο Χριστόφορος Ταξίδης με 36,36% επιτυχία, με 4 νίκες και 7 ήττες στους 11 αγώνες που έχει παίξει.

Όσον αφορά όμως τους παίκτες που οδεύουν προς την τριάδα του τελικού, νομίζω τους γνωρίζουμε όλοι καθώς φαίνεται από τις επιδόσεις τους στα παιχνίδια.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά, η τριάδα είναι η εξής: Φάνης Μπολέτσης με ποσοστό 80%, Κατερίνα Δαλάκα με 68,89% και Γιώργος Γκιουλέκας με 63% είναι από τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες και πρώτοι στην κατάταξη με τις νίκες. Να σημειωθεί ωστόσο πως τα στατιστικά αυτά είναι από την πρώτη ημέρα που μπήκε ο κάθε παίκτης στο παιχνίδι.

Survivor spoiler