Survivor spoiler 30/5: ΑΝΑΤΡΟΠΉ - Αυτή η ομάδα κερδίζει τον έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler 30/5: ΑΝΑΤΡΟΠΉ - Αυτή η ομάδα κερδίζει τον έπαθλο επικοινωνίας

Νέο επεισόδιο Survivor απόψε Πέμπτη 30/5 θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μπλέ και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για ένα από τα τελευταία έπαθλα επικοινωνίας, περίπου ένα μήνα πριν οι παίκτες που θα φτάνουν στο φινάλε ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα περίεργο, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν τσακωθεί ανάμεσα τους θα δώσουν έναν δυνατό αγώνα που θα εμπεριέχει και νερό και χώμα!

Αφού ωστόσο ολοκληρωθεί το αγώνισμα, θα δούμε να σημειώνεται ένα μικρό επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Γκιουλέκα και και τον Φάνη Μπολέτση. Οι δυο παίκτες από φίλοι έγιναν... εχθροί, με τις εντάσεις να είναι πολλές σχεδόν σε κάθε επεισόδιο - δείτε το trailer με το τι θα συμβεί απόψε.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler 30/5

Με τους αγώνες ασυλίας να έχουν ολοκληρωθεί, Μπλε και Κόκκινοι θα τα δώσουν όλα για όλα για το έπαθλο επικοινωνίας. Βρίσκονται μακριά από τους γονείς τους και όλα γενικά τα αγαπημένα τους πρόσωπο πάνω από 5 μήνες και η ψυχολογία τους δεν είναι καλά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει το αγώνισμα θα είναι η Μπλε, κάνοντας έτσι την ανατροπή αφού τους δυο προηγούμενους αγώνες κέρδισαν οι Κόκκινοι.

Επίσης, έχουμε και το spoiler για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor ένα περίπου μήνα πριν τον μεγάλο τελικό - δείτε εδώ το όνομα του.