Survivor spoiler 30/5: ΩΧ ΑΜΑΝ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά απόψε

Επιβεβαιωμένο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 30/5: ΩΧ ΑΜΑΝ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά απόψε

Η 21η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα ολοκληρωθεί απόψε με ένα επεισόδιο που περιλαμβάνει και την μονομαχία της εβδομάδας! Δεν τίθεται αμφιβολία, πια, περί τούτου. Χριστόφορος Ταξίδης, Δώρα Νικολή και Γιώργος Παπαχαραλάμπους θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι, μετά από τόσες κακουχίες και μια τόσο δύσκολη καθημερινότητα στον Άγιο Δομίνικο, οι τρεις αυτές παίκτες προφανώς και δεν θέλουν να χάσουν την θέση τους στο ριάλιτι, προφανώς και θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους στο παιχνίδι.

Ο κάθε ένας παλεύει για την παραμονή του για διαφορετικούς λόγους. Διαφορετικοί λόγοι τους οδήγησαν να μπουν στο παιχνίδι, αλλά ένας κοινός μπορεί να τους απομακρύνει. Ποιος είναι πιο καλός αγωνιστικά;

Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε 30/5 από το Survivor

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Δώρα, ο Γιώργος και ο Χριστόφορος θα βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν αλλά δυστυχώς αυτός που δεν θα τα καταφέρει είναι ο Παπαχαραλάμπους! Ο παίκτης που ουκ ολίγες φορές έχει κατηγορηθεί από τους συμμετέχοντες του παιχνιδιού για την ειρωνεία του κι όχι μόνο, απόψε είναι η τελευταία μέρα που βλέπει την δύση του ηλίου από το εξωτικό νησί!

Δείτε επίσης: Survivor - Γιώργος Παπαχαραλάμπους: Η σχέση με την Ιωάννα Τούνη που λίγοι θυμούνται (Φωτογραφία)