Survivor 2024: Δεν τον προστάτευσαν! Δείτε ποιος είναι ο νέος υποψήφιος για αποχώρηση

50/50 έπαιζαν και πάλι... κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Δεν τον προστάτευσαν! Δείτε ποιος είναι ο νέος υποψήφιος για αποχώρηση

Ανάσα πήραν απόψε οι Μπλε στο Survivor, κερδίζοντας τον αγώνα ασυλίας, χάνοντας ωστόσο τον Ογκεντάι που αποχώρησε υποβασταζόμενος μετά από γενναίο αγώνα. Το θετικό είναι πως για μία φορά δεν χρειαζόταν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση, αφού ήδη από χθες είναι στον τάκο ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Ανάμεσα σε Κατερίνα Δαλάκα, Γιώργο Γκιουλέκα, Χριστόφορο Ταξίδη και Γιώργο Παπαχαραλάμπους οι επιλογές ήταν πολύ μετρημένες. Δαλάκα και Γκιουλέκας είναι οι καλύτεροι παίκτες αγωνιστικά, οπότε ανάμεσα στους δύο τελευταίους θα παιζόταν ουσιαστικά και η ψηφοφορία.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Η Δώρα Νικολή «εξαπολύει πυρά» κατά των Κόκκινων: «Ήταν πολύ αχάριστο αυτό που έκαναν»

Έκπληξη η 2η υποψηφιότητα στο Survivor

Σημειώνεται ότι ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι τραυματισμένος, επομένως φαβορί στα... exit polls ήταν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Θυμίζουμε ότι εκτός από τον χθεσινό υποψήφιο των Μπλε, υποψήφια είναι και η Δώρα Νικολή, επίσης δυνατή παίκτρια, που ηττήθηκε στην τελευταία μονομαχία και παλεύει για μία δεύτερη ευκαιρία.

Ωστόσο, οι Κόκκινοι έκαναν την έκπληξη και έβγαλαν ξανά στον τάκο τον Χριστόφορο Ταξίδη. Μπορεί εκείνος να μην εξέφρασε την αντίρρησή του, αφού ούτως ή άλλως έχουν μείνει 4 παίκτες σε κάθε ομάδα και όλοι αναμένεται να περάσουν από αυτή τη θέση μέχρι το τέλος του Survivor. Ωστόσο οι Μπλε δεν έκρυψαν πως θα περίμεναν μία διαφορετική αντιμετώπιση και ότι θα τον προστατεύσουν οι συμπαίκτες του από τη μονομαχία.

Ποιος είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης

Χριστόφορος Ταξίδης

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Ασπρόπυργο. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία αλλά τα τελευταία επτά χρόνια είναι υπάλληλος σε μεταφορική εταιρεία. Έχει κάνει αρκετές δουλείες στη ζωή του, αντέχει στην πίεση και ωρίμασε νωρίς καθώς από μικρός είχε αναλάβει τα οικογενειακά βάρη. Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες, την πυγμαχία, την πάλη και την κολύμβηση.