Survivor 2024 - Η Δώρα Νικολή «εξαπολύει πυρά» κατά των Κόκκινων: «Ήταν πολύ αχάριστο αυτό που έκαναν»

«Έπρεπε να με πάρουν και ας καθόμουν σε μία γωνία»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Η Δώρα Νικολή «εξαπολύει πυρά» κατά των Κόκκινων: «Ήταν πολύ αχάριστο αυτό που έκαναν»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η αλλαγή στάσης των Κόκκινων στο Survivor. Λίγο αφότου κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και ένα έπαθλο με καταμαράν, τους δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν μαζί τους κι ένα μέλος των Μπλε. Εκείνοι επέλεξαν την Δώρα Νικολή, που θυμίζουμε ότι πήρε μεταγραφή από την... παραγωγή λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το αγώνισμα.

Θα περίμενε κανείς πως είναι μία φυσιολογική επιλογή, με δεδομένο ότι τόσους μήνες ήταν στην ίδια ομάδα, και δεν ήταν απόφαση της Δώρας να αποχωρήσει, αλλά της παραγωγής του Survivor. Παρ' όλα αυτά, οι Κόκκινοι έκαναν πίσω και στο συμβούλιο δήλωσαν ότι δεν τη θέλουν στο έπαθλο μαζί τους.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Δυσάρεστη έκπληξη για τη Δώρα Νικολή: «Κάναμε σχέδια με την Δαλάκα να κερδίζουμε έπαθλα μαζί»

Η αντίδραση της Δώρας Νικολή μετά το «άδειασμα» των Κόκκινων Survivors

«Κατάλαβα ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να πάω. Ήταν πολύ αχάριστο αυτό που έκαναν, δεν έχω ζήσει κανένα έπαθλο. Μόνο και μόνο επειδή ήμουν μέχρι πριν από λίγες ώρες στην Κόκκινη ομάδα θα έπρεπε να με πάρουν και ας καθόμουν σε μία γωνία μόνη μου», τόνισε η Δώρα Νικολή μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

Όπως συμπλήρωσε η παίκτρια των Μπλε Survivors: «Σου λέει “Βγάλτη κακιά στο συμβούλιο, να στενοχωρηθεί”, γιατί ήξεραν ότι θα στενοχωρηθώ. Ξέρουν ότι δεν μπορώ να στενοχωρώ κανέναν ούτε με λόγια, ούτε με σκέψεις. Ξέρουν ότι για οτιδήποτε έρθουν σ' εμένα ήμουν εκεί. Πριν ξεκινήσει το quiz καθόταν ο Γκιουλέκας με τον Χριστόφορο πίσω μου και τους ακούω να λένε “Είμαστε ωραία ομάδα, αν έλειπε ακόμα ένας θα ήμασταν πιο καλά” και έδειχναν εμένα, ενώ νόμιζαν ότι δεν τους έβλεπα».

«Είναι σαν να σου δίνουν ένα γλειφιτζούρι και να στο παίρνουν απ' τα χέρια», τόνισε μάλιστα η Δώρα Νικολή πριν την έναρξη του αποψινού αγωνίσματος στο Survivor.