Survivor spoiler 19/5: ΛΟΓΙΚΟ - Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 19/5: ΛΟΓΙΚΟ - Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βράδυ της Κυριακής 19/5 έρχεται άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, στο οποίο θα γίνει χαμός! Έλληνες και Τούρκοι ανακατεύονται ξανά και ως μπλε και κόκκινοι στη συνέχεια θα μπουν στον στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Τα πράγματα, όμως, δεν θα είναι τόσο απλά, αφού πέρα από την κούραση που αισθάνονται μετά από πολλά run που θα τρέξει ο καθένας τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με άλλον ένα τραυματισμό που θα τους σοκάρει όλους (δείτε εδώ). Η ψυχολογία θα πέσει, αλλά οι κόκκινοι δεν θα πτοηθούν και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες θα πάρουν τη νίκη.

Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor

Έτσι, στον τάκο θα πρέπει να βγει ένας μπλε. Οι επιλογές είναι ελάχιστες, αφού οι παίκτες της ομάδας είναι τρεις. Ο λόγος για τον Φάνη Μπολέτση, τον Σταμάτη Ταλαδιανό και τον Ντάνιελ Νούρκα. Όλοι τους είναι πολύ δυνατοί αγωνιστικά, με τον πρώτο μονάχα να ξεχωρίζει λίγο παραπάνω, αφού, όπως πολλοί έχουν δηλώσει μέχρι τώρα, είναι από τους καλύτερους που έχουν περάσει από το παιχνίδι.

Δείτε επίσης το αποκλειστικό μας: Με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού - Αποκάλυψε στην παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει!

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τον ψηφίζουν άλλωστε και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε αυτή τη φορά. Ο κλήρος, λοιπόν, όπως μας αποκαλύπτουν οι πηγές μας, θα πέσει στον Σταμάτη, αφού ο Ντάνιελ μονομάχησε την περασμένη εβδομάδα. Θα τα καταφέρει;

Δείτε επίσης: Σάββας Γκέντσογλου: «Υπήρξε φλερτ στο Survivor αλλά το σταμάτησα λόγω του γιου μου» - Με ποια παίκτρια ήρθε κοντά

Σταμάτης Ταλαδιανός Survivor 2024