Survivor trailer 19/5: Κανονική "σφαγή" - Ο Λιανός σφυρίζει, ο αγώνας σταματάει και εκείνη πέφτει κάτω από τον πόνο

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor trailer 19/5: Κανονική

Το βράδυ της Κυριακής 19/5 στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο Survivor, με τον οποίο θα ξεκινήσει η καινούρια εβδομάδα. Το trailer βγήκε στον αέρα και σύμφωνα με αυτό θα υπάρχει ξανά μεγάλη ένταση, αφού στον στίβο μάχης θα γίνει "σφαγή" για την πρώτη ασυλία. Οι κόκκινοι την έχουν τρομερή ανάγκη, ενώ οι μπλε έχουν στήσει την στρατηγική τους και δεν θέλουν τίποτα να τους σταθεί εμπόδια.

Πριν, όμως, φτάσουν στη νίκη, θα βρεθούν αντιμέτωποι με άλλο ένα σοκαριστικό σκηνικό. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μία από τις παίκτριες του Τούρκικου ριάλιτι επιβίωσης, θα χτυπήσει και δεν θα μπορεί να σηκωθεί. Αμέσως ο Γιώργος Λιανός θα σφυρίξει, ο αγώνας θα σταματήσει και όλοι θα τρέξουν πάνω της.

Δείτε επίσης το αποκλειστικό μας: Με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού - Αποκάλυψε στην παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει!

Όλα όσα θα δούμε απόψε 19/5 στο Survivor

Δεν είναι γνωστό εάν θα μπορέσει να συνεχίσει ή όχι, αλλά οι υπόλοιποι θα πρέπει να συνεχίσουν να μάχονται μέχρι να κερδίσουν (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι νικητές). Αργότερα θα ακολουθήσει και το συμβούλιο του νησιού, με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει ποιος θα είναι τελικά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Μια απουσία θα κρίνει όλο το παιχνίδι - Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της Κυριακής