MasterChef 2024 – Ένας άντρας και μία γυναίκα στον τελικό; Τι αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης

Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024 – Ένας άντρας και μία γυναίκα στον τελικό; Τι αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Πέρα απ' την πατρότητα, ο σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του μεγάλου τελικού, καθώς και για το ενδεχόμενο να συνεχίσουν του χρόνου. Θυμίζουμε πως οι δοκιμασίες γυρίζονται πριν από την προβολή του τελικού, αλλά το αποτέλεσμα ανακοινώνεται live προς το τέλος της βραδιάς.

«Είναι πολύ ωραία η αίσθηση να φτάνουμε στο τέλος, είχαμε μία πολύ όμορφη χρονιά και το μαγειρικό επίπεδο ήταν ψηλά. Περάσαμε όμορφα και βγήκε ένα πολύ ωραίο MasterChef. Στον τελικό φτάνουν πάντα δύο άτομα… μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα στις τηλεοράσεις», δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Σίγουρα είναι από τους πιο απαιτητικούς τελικούς που είχαμε ποτέ. Τα χρήματα και τα έπαθλα που έχουμε να δώσουμε στους νικητές είναι υψηλότερα από κάθε άλλη χρονιά. Αυτοί που έφτασαν εκεί, το αξίζουν 100%», συμπλήρωσε για τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής ο ένας από τους τρεις κριτές.

Δείτε επίσης: MasterChef 8 15/5: «Να σε κάνω ένα βραδάκι...» - Το δημόσιο μήνυμα του Λευτέρη στην Ελένη Φουρέιρα

Ο Πάνος Ιωαννίδης για τον έτερο... MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο κριτής του MasterChef ανέφερε ότι μάλλον δεν ήταν για 4 χρόνια: «Δεν νομίζω ότι ο κύριος Κουτσόπουλος έχει υπογράψει για 4 χρόνια στο Star. Μήπως ήταν κάτι άλλο; Ακόμα είναι νωρίς να συζητήσουμε για του χρόνου, ας τελειώσουμε φέτος και βλέπουμε. 8 σεζόν στο MasterChef, για να συνεχίζουμε σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά. Δεν θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικό παράλληλα, δεν έχω κάτι κατά νου».

«Ως μπαμπάδες συζητάμε για την καθημερινότητα των παιδιών, με δυσκολεύει ότι δεν βλέπω το παιδί όσο θα ήθελα. Μου κάνει παράπονα, θέλω κι εγώ να περνάω περισσότερο χρόνο με τον γιο μου, αλλά δεν είναι εφικτό πάντα λόγω υποχρεώσεων», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Πάνος Ιωαννίδης.