Survivor highlights 15/5: Εκτός ο Φάνης Μπολέτσης λόγω υγείας - Η ανακοίνωση, η αντίδραση των παικτών και ο 4ος υποψήφιος

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 15/5: Εκτός ο Φάνης Μπολέτσης λόγω υγείας - Η ανακοίνωση, η αντίδραση των παικτών και ο 4ος υποψήφιος

Ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίσθηκε και ανακοινώθηκε στο χθεσινό 15/5 επεισόδιο του Survivor. Ωστόσο, είχαμε και μια δυσάρεστη ανακοίνωση σχετικά με την Μπλε ομάδα του παιχνιδιού. Έχουμε τα highlights...

Τα 15/5 highlights του Survivor

Δείτε επίσης: Survivor trailer 16/5: Ο Γκιουλέκας ξεμπροστιάζει τον Μπολέτση - «Μου έχει ζητήσει δυο φορές να...»

Εκτός ο Φάνης Μπολέτσης

Το επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με τα παιχνίδια της Καραϊβικής, τα οποία κέρδισαν ξανά μετά από καιρό οι Κόκκινοι. Πήραν μία ανάσα, λοιπόν, και λίγη δύναμη, αφού έφαγαν λαίμαργα την τούρτα που τους είχε ετοιμάσει ο μάγειρας της παραγωγής και έτρεξαν να αναμετρηθούν ξανά με τους μπλε για την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, όμως, ο Φάνης ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως δεν μπορούσε να παίξει καθώς ο αστράγαλός του είχε πρηστεί πολύ και για να μην επιβαρύνει την κατάστασή του έμεινε εκτός. Ο Σταμάτης και ο Ντάνιελ, πέρα από τους Τούρκους παίκτες, έμειναν να παλεύουν για αυτή την ομάδα.

Δείτε επίσης: Το σινιάλο του Φάνη Μπολέτση στην Χρύσα Χατζηγεωργίου που λίγοι πήραν χαμπάρι - Η τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram

Αυτή η ομάδα κέρδισε

Τα ματσαρίσματα ξεκίνησαν με τα πολλά και οι κόκκινοι απέκτησαν μεγάλη διαφορά περνώντας μπροστά. Όταν έφτασαν τους 11 πόντους όμως οι αντίπαλοι άρχισαν να παίρνουν φόρα και φοβήθηκαν πως το χθεσινό 14/5 θα επαναληφθεί και θα χάσουν την τελευταία στιγμή. Επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, ωστόσο, οι κόκκινοι τα κατάφεραν, με το σκορ να φτάνει 12-10.

Δεν υπήρχαν πολλές επιλογές - Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας αυτή τη φορά μπήκαν οι μπλε, οι οποίοι παρόλο που πήγαν να κάνουν ξανά την ανατροπή, έχασαν και άφησαν τους κόκκινους να πάρουν μία ανάσα επιτέλους.

Τρεις είναι οι παίκτες που έχουν απομείνει σε αυτή την ομάδα. Ο Φάνης Μπολέτσης , ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Ντάνιελ Νούρκα. Και οι τρεις είναι εξίσου καλοί και σημαντικοί σε κάθε παιχνίδι, ωστόσο κάποιος θα πρέπει να βγει μπροστά και να παλέψει με τους άλλους τρεις κόκκινους που είναι ήδη στον τάκο. Τη Δώρα Νικολή, τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Ένας ένας, λοιπόν, έριξαν από ένα όνομα στην κάλπη και τελικά τέταρτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο... Ντάνιελ Νούρκα. Καλή επιτυχία θα ευχηθούμε και σε εκείνον και θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί αύριο στη μονομαχία μετά τον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Δείτε επίσης: Θρήνος για πρώην παίκτη του Survivor - «Θα σε θυμάμαι πάντα»