Σταυρούλα Χρυσαειδή: Φασούλι το φασούλι... - Πόσα λεφτά κέρδισε από το Survivor!

Όντως τώρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σταυρούλα Χρυσαειδή: Φασούλι το φασούλι... - Πόσα λεφτά κέρδισε από το Survivor!

Μετά από 14 εβδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς αποχαιρετώντας στο χθεσινό επεισόδιο τόσο την ομάδα των Μπλε όσο και την ομάδα των Κόκκινων.

Λόγοι υγείας την ανάγκασαν να παρατήσει λίγο πριν το τέλος το μεγάλο της όνειρο, που δεν είναι άλλο από το να σηκώσει επιτέλους την κούπα του Survivor, αφού είναι η τρίτη χρονιά που συμμετέχει με μοναδικό της στόχο τη νίκη του ριάλιτι. Λίγο πριν ολοκληρωθεί, λοιπόν, ο φετινός κύκλος η Σταυρούλα μάζεψε το σακίδιό της από την παραλία κι αυτή την στιγμή που μιλάμε έχει ξεκινήσει ήδη το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής, από τον Άγιο Δομίνικο στην όμορφη Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Survivor: ΠΟΣΑ; Αυτά τα λεφτά πήρε η Ασημίνα Χατζηγεωργίου για 18 εβδομάδες στο παιχνίδι

Γυρνώντας στην όμορφη Αθήνα, λοιπόν, η Σταυρούλα θα βρει πλήθος κόσμου να την περιμένει μαζί τους συγγενείς της αλλά κι έναν τραπεζικό λογαριασμό αρκετά φουσκωμένη αφού κατάφερε να μείνω στον Άγιο Δομίνικο 14 ολόκληρες εβδομάδες.

Η αμοιβή της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το Survivor

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η παίκτρια των Μπλε αμειβόταν με 8.000 ευρώ εβδομαδιαίως άρα συνολικά, πλέον είναι πλουσιότερη κατά 112.000 ευρώ!

Οι οικονομικές απολαβές της από τα προηγούμενα Survivor

Την Σταυρούλα Χρυσαείδη την πρωτογνωρίσαμε το 2022 κατά την συμμετοχή της στον 5ο κύκλο του παιχνιδιού όπου έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για περίπου 18 εβδομάδες και φεύγοντας έλαβε το ποσό των 18.000 ευρώ (1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα).

Αργότερα, την ξαναείδαμε στο Survivor All Star στο οποίο έμεινε 25 ολόκληρες εβδομάδες κερδίζοντας 125.000 ευρώ κι ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο!