Survivor trailer 15/5: Σοκαριστικό το αποψινό επεισόδιο - "Σφάζονται" στον στίβο μάχης

Κάνουν τα πάντα για την 4η και τελευταία ασυλία της εβδομάδας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 15/5: Σοκαριστικό το αποψινό επεισόδιο -

Αυτό που πρώτο το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, έγινε τελικά πράξη! Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor υπήρξε μια αποχώρηση βόμβα, της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία λόγω τραυματισμού αλλά και ψυχολογικής πίεσης θέλησε να επιστρέψει στην Ελλάδα, λίγες εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα τελευταία της λόγια).

Η μπλε ομάδα, λοιπόν, πλέον απαρτίζεται από τρία άτομα ενώ οι Κόκκινοι από πέντε και για όσους θα βιαστούν να πουν πως υπάρχει δυσαναλογία, να θυμάστε πως στα αγωνίσματα συμμετέχουν πλέον οι Τούρκοι All Star παίκτες και σύμφωνα με το χθεσινό αποτέλεσμα στην 3η ασυλία, οι Μπλε δεν έχουν χάσει καθόλου την δυναμική τους αφού κατάφεραν τελικά να πάρουν και τρίτη νίκη σερί και να ρίξουν στον τάκο ακόμα έναν κόκκινο παίκτη, τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Δείτε επίσης: Σταυρούλα Χρυσαειδή: Φασούλι το φασούλι... - Πόσα λεφτά κέρδισε από το Survivor!

Απόψε, λοιπόν, έχουμε την 4η και τελευταία ασυλία της εβδομάδας οπότε όπως καταλαβαίνετε τα πάντα είναι στο Κόκκινο. Στο trailer παρακάτω βλέπουμε φωνές, εντάσεις και άγχος στον στίβο μάχης. Από την μία οι μπλε θέλουν να κάνουν το 4/4 για να είναι χαλαροί στη μονομαχία - παρά το γεγονός πως για δυο εβδομάδες, από αυτή, δεν θα υπάρξει αποχώρηση - ενώ οι Κόκκινοι θέλουν να σπάσουν το σερί των αντιπάλων και να δουν και το μπλε στον τάκο!

Ποια ομάδα θα επικρατήσει και ποιος θα είναι ο 4ος και τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor