Survivor 14/5: Ολική ανατροπή! Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την 3η ασυλία

Με σκορ 11-12

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 14/5: Ολική ανατροπή! Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την 3η ασυλία

Το αποψινό (14/5) επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με την ανακοίνωση άλλη μίας οικειοθελούς αποχώρησης, εκείνη της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία δεν άντεξε άλλο τους πόνους στο γόνατό της και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι της στην Ελλάδα (δείτε εδώ όσα είπε).

Το γεγονός αυτό επηρέασε τους μπλε ψυχολογικά, διότι όλοι είχαν δεθεί μαζί της, ενώ αισθάνθηκαν πως ίσως κινδυνεύσουν, εφόσον έχασαν μία πολύ καλή παίκτρια. Παρόλα αυτά μπήκαν στον στίβο μάχης δίνοντας το 100% του εαυτού τους. Τα κατάφεραν ή έδωσαν μία ανάσα ανακούφισης στους κόκκινους;

Αυτή η ομάδα κέρδισε την 3η ασυλία απόψε 14/5 στο Survivor

Όλα κρίθηκαν στον πόντο, αφού από την αρχή του παιχνιδιού μία έφερναν πόντο οι κόκκινοι και μία οι αντίπαλοί τους. Έφτασαν, λοιπόν, στο 11-11 και πήγαν για άλλο ένα flag race. «Ολική ανατροπή» φώναξε ο Γιώργος Λιανός μόλις ο Φάνης Μπολέτσης έριξε τον τελευταίο στόχο και έφερε άλλη μία νίκη για τους μπλε, εκεί που όλα έδειχναν πως θα συνέβαινε το αντίθετο. Νικητές, λοιπόν, είναι οι μπλε και οι κόκκινοι θα πρέπει να βγάλουν άλλον ένα στον τάκο!

Δείτε επίσης: Το σινιάλο του Φάνη Μπολέτση στην Χρύσα Χατζηγεωργίου που λίγοι πήραν χαμπάρι - Η τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram - Το έκανε ξανά!