Tv Queen 14/5: Πεταμένες σερβιέτες έξω από τους κάδους και άσχημες οσμές - «Θα σας κάνω ρόμπα, θα λέω εσύ βρωμάς, εσύ ροχαλίζεις, εσύ χ@στηκες»

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Tv Queen 14/5: Πεταμένες σερβιέτες έξω από τους κάδους και άσχημες οσμές - «Θα σας κάνω ρόμπα, θα λέω εσύ βρωμάς, εσύ ροχαλίζεις, εσύ χ@στηκες»

Ο κακός χαμός γίνεται απόψε, Τρίτη 14/5, στο νέο ριάλιτι του OPEN, Tv Queen και οι τηλεθεατές που παρακολουθούν δεν έχουν αφήσει τίποτα ασχολίαστο! Πρώτη στο στόχαστρο μπήκε η Τριανταφυλλιά, η οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά σώθηκε αφού η Ιωάννα είναι εκείνη που τελικά μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε οριστικά. Η ίδια μίλησε στην κάμερα μιλώντας για τα συναισθήματά της, τονίζοντας πως αισθάνεται ένα αρνητικό κλίμα όσον αφορά στις συμπαίκτριές της.

«Η αλήθεια είναι πως αισθάνθηκα τη στιγμή της δικαίωσης, όπως την πρώτη φορά στην πρεμιέρα. Εκεί που κάποιες μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και την θετική τους ψήφο, εκεί μου την πήραν πίσω και ξαφνικά έβγαλαν τον πραγματικό τους εαυτό. Ό,τι και να κάνουν, όποιες κι αν προσπαθήσουν να με βγάλουν από εδώ, είναι γελασμένες. Τώρα ξεκινάει το παιχνίδι, τώρα ξεκινάει το καλό TV Queen», είπε χαρακτηριστικά και στο twitter έβαλαν τα γέλια.

Δείτε επίσης: Tv Queen highlights 12/5: «Αισθάνομαι ντροπή για εσάς, για εμάς, για τα πάντα» - Οι αιχμές τις Μαλέσκου, ο έξαλλος Μικρούτσικος, η αποχώρηση και τα κλάματα

Τα "καρφιά" για την Τριανταφυλλιά στο Tv Queen

Δεν είχε και άδικο όμως για τον αρνητισμό που εκλαμβάνει από τις συμπαίκτριές της, αφού εκείνες λίγο αργότερα έβγαλαν τα μαχαίρια και την κατακεραύνωσαν επειδή δεν είναι εκείνη που αποχώρησε.

«Το ότι κράτησαν την Τριανταφυλλιά και έδιωξαν την Ιωάννα μου δείχνει ότι ο κόσμος δεν θέλει τους αληθινούς ανθρώπους, θέλει τα τσίρκα, τους ανθρώπους που δημιουργούν προβλήματα, ίντριγκες, έναν σάλο εδώ μέσα. Εμείς που είμαστε αληθινοί, οι κουλ, που προσπαθούμε να κρατάμε τις ισορροπίες είμαστε οι πρώτες που θα φύγουμε», επισήμανε η Vasilia.

Δείτε επίσης: Tv Queen: Πρώην του Παντελή Παντελίδη διεκδικεί τον τίτλο της παρουσιάστριας - Μισή Ασιάτισσα, ψηλή, μελαχρινή

«Εγώ πήρα δύο ψήφους. Από την Τριανταφυλλιά ότι δεν καθαρίζω στο σπίτι. Τι ήρθα να κάνω την καθαρίστρια τη δικιά της;» είπε η Χριστίνα με την σειρά της και πρόσθεσε: «Το κερασάκι στην τούρτα η Μαριαλένα. Το είχα καταλάβει ότι δεν με συμπαθεί, γιατί κάθε φορά που της μιλούσα που απαντούσε με μουγκρητά, σαν να είναι μοσχάρι. Φαινόταν ότι με ζηλεύει από την αρχή».

Ο τσακωμός για τη βρωμιά στο σπίτι...

Μιλώντας για την καθαριότητα... το θέμα αυτό έφερε άλλον ένα τσακωμό! Η Καλομοίρα ανέφερε ότι είδε για δεύτερη φορά πεταμένες σερβιέτες έξω από τους κάδους, με τη Ρεγγίνα να επισημαίνει πως το γεγονός αυτό συνέβη και τρίτη φορά. Η Αναστασία, επίσης, μάλωσε τα κορίτσια γιατί δεν πλένουν καλά πιάτα και ποτήρια, αφού βρίσκει υπολείμματα πάνω τους και έτσι η Ρεγγίνα αποφάσισε να τις ξεμπροστιάσει.

«Θα κάτσω σε κάθε κοπέλα να της μαθαίνω να βάλει αποσμητικό. Είμαι υποχρεωμένη να μυρίζω την άλλη, να λέω σε γυναίκα άνω των 18 να βγάζει το γ@μ@παπούτσι της και να μην μυρίζω τα πόδια της; Εγώ θα της πω να πλένει τα πόδια της; Πού μένουμε ρε μ@λ@κ@; Ζώα είμαστε; Είμαστε κάπου που είμαστε κλειστά και βρωμάει, να τα λέμε ωμά! Κάνω παρατήρηση μία, δύο, δέκα. Μέχρι την ψηφοφορία θα πηγαίνω και θα σας κάνω ρόμπα, θα λέω εσύ βρωμάς, εσύ ροχαλίζεις, εσύ χ@στηκες. Δεν με ξέρετε καλά», τους δήλωσε μεταξύ άλλων.

Φαντάζεστε τι ακολούθησε, τότε, στο twitter...