Survivor spoiler 14/5: ΑΝΑΣΑ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 3η ασυλία

Κόκκινοι ή μπλε ξανά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 14/5: ΑΝΑΣΑ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 3η ασυλία

Η 19η εβδομάδα δεν έχει ξεκινήσει καθόλου για τους Κόκκινους αφού μέχρι στιγμής έχουν σημειώσει 2 στις 2 ήττες! Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, δε, το βάρος θα πέσει στην Κατερίνα Δαλάκα, μετά τις χθεσινές της δηλώσεις για τους Τούρκους παίκτες. Με τι ψυχολογία θα πάνε στον 3ο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς; Το Youweekly.gr ξέρει, όλα τα ξέρει...

Οι κόκκινοι αυτή την εβδομάδα έχουν χάσει αρκετό έδαφος αφού δείχνουν αποσυντονισμένοι. Υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα τους ήδη 2 άτομα: Η Δώρα Νικολή και ο Χριστόφορος Ταξίδης. Μπορεί γι' αυτή και την επόμενη εβδομάδα να μην αποχωρήσει ουσιαστικά κανείς παίκτης παρά το γεγονός πως η μονομαχία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ωστόσο οι ήττες ρίχνουν την ομάδα περισσότερο. Γι' αυτό πεισμώνουν μπλε και κόκκινοι. Όποιος κερδίζει προφανώς έχει πιο ανεβασμένη ψυχολογία.

Τι θα συμβεί απόψε στο Survivor;

Όπως γνωρίζετε οι φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχουμε μπει σιγά σιγά στην τελική ευθεία του παιχνιδιού. Βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες μακριά από τον τελικό. Οι παίκτες που έχουν μείνει μέσα είναι 9 σε αριθμό και τα spoil δυσκολεύουν όλο και περισσότερο.

Οι πρώτες πληροφορίες, ωστόσο, από την δική μας πηγή αναφέρουν πως απόψε οι Κόκκινοι θα υπερισχύσουν. Επιτέλους θα σημειώσουν νίκη. Η απουσία της Σταυρούλας Χρυσαειδή από τους στίβους μάχης θα παίξει μεγάλο ρόλο γι' αυτούς αλλά και για τους μπλε που θα πέσουν ψυχολογικά χάνοντας μια από τις καλύτερες παίκτριές τους.