Survivor trailer 14/5: Η φήμη επιβεβαιώθηκε - Δυστυχώς η πληροφορία που διέρρευσε ισχύει!

Δεν το πίστευε κανείς αλλά τελικά...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 14/5: Η φήμη επιβεβαιώθηκε -  Δυστυχώς η πληροφορία που διέρρευσε ισχύει!

Κι εκεί που νομίζαμε πως μετά το σοκ των τεσσάρων σερί οικειοθελών αποχωρήσεων η πόρτα έκλεισε και δεν θα είχαμε άλλες απώλειες λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor... η αποκλειστική είδηση που σας είχαμε αποκαλύψει πριν από αρκετό καιρό, επιβεβαιώνεται!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μπορεί στο χθεσινό επεισόδιο να μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον γιατρό με τον Γιώργο Λιανό να κάνει απλά μια ανακοίνωση λίγων δευτερολέπτων πως την απασχολεί ξανά ο πόνος στο πόδι της αλλά... εμείς γνωρίζουμε πως η Σταυρούλα δεν θα επιστρέψει πίσω στην παραλία, πίσω στην καλύβα των Μπλε!

Δείτε επίσης: Χρήστος Δάντης: Έκανε πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Έδειξε live το μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχωρεί από το Survivor κι αφήνει για ακόμα μια φορά μισό το έργο της! Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για τη νίκη φέτος αλλά δυστυχώς με τον τραυματισμό της αφήνει το πεδίο ανοιχτό στην Κατερίνα Δαλάκα να διεκδικήσει το έπαθλο με έναν «φόβο» λιγότερο. Στο trailer για το αποψινό επεισόδιο, λοιπόν, η Σταυρούλα δεν φαίνεται πουθενά οπότε ή θα ανακοινωθεί σήμερα η οριστική αποχώρησή της ή στο τέλος της εβδομάδας, πάντως να την ξαναδούμε στους στίβους μάχης δεν παίζει!

Στο trailer επίσης η Κατερίνα Δαλάκα έχει την τιμητική της μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ τι έγινε). 3η ασυλία απόψε! Ποια ομάδα θα κερδίσει (δείτε εδώ το spoil) και ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής οι μπλε έχουν κάνει δυο σερί νίκες, οι κόκκινοι έχουν βγάλει στον τάκο Δώρα Νικολή και Χριστόφορο Ταξίδη και πως παρά το γεγονός πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά μονομαχία για δυο εβδομάδες δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor