Survivor 13/5: Με τελικό σκορ 12/10 - Η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Μπλε ή κόκκινοι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 13/5: Με τελικό σκορ 12/10 - Η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Απόψε 13/5 μαχητές και διάσημοι έπαιξαν στο Survivor για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας μετά τις τελευταίες αλλαγές στο ριάλιτι και την προσθήκη Τούρκων παικτών στους στίβους μάχης (δείτε εδώ περισσότερα).

Η ομάδα που κέρδισε απόψε 13/5 την ασυλία στο Survivor

Την Κυριακή 12/5 είδαμε τους μαχητές να κερδίζουν τους διάσημους με έναν πόντο διαφορά! Σήμερα, οι νικητές κρίθηκαν με δύο πόντους διαφορά. Όπως πολύ σωστά λοιπόν σας αναφέραμε από νωρίς, απόψε τη δεύτερη ασυλία στο Survivor κέρδισαν με σκορ 12/10 οι μπλε!

Αποχωρεί οριστικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Από την πρώτη στιγμή που ταξίδεψε στο Survivor, συζητήθηκε έντονα για τις αγωνιστικές επιδόσεις της, για το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Γιάννη Περπατάρη (με τον αγρότη να το αρνείται), όσο και για κόντρες που είχε κατά καιρούς με ορισμένους παίκτες, από την αντίπαλη ομάδα. Όσο περνούσε ο καιρός και οι Μπλε μειώνονταν αριθμητικά, τόσο έμοιαζε πιθανότερο και η Σταυρούλα Χρυσαειδή να είναι στους φιναλίστ, κάτι που ωστόσο φαίνεται πως δεν θα συμβεί.

Πριν από λίγη ώρα, η παίκτρια των Μπλε ανακοίνωσε πως αποχωρεί οριστικά από το Survivor, που σημαίνει ότι ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Οι ακριβείς λόγοι που την οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση παραμένουν αδιευκρίνιστοι μέχρι στιγμής, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες δήλωνε πως η ψυχολογία της δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ αντιμετώπισε και σοβαρά προβλήματα με τραυματισμούς.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Απίστευτο ξέσπασμα απ' την Σταυρούλα, στο στόχαστρο η Ασημίνα: «Πήρε την τσάντα της κι έφυγε, την ακολουθούσε από πίσω η παραγωγή»

Θυμίζουμε ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν πριν από ακριβώς μία εβδομάδα και άφηνε ανοιχτά αιχμές για την απόφαση που ετοιμαζόταν να πάρει.

«Ζήτησα από τα παιδιά να με ψηφίσουν. Δεν έχω παίξει και δεν έχω προσφέρει καθόλου στην ομάδα μου. Όσο δυνατή, ή όχι, κι αν είμαι δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα ψηφιστεί κάποιο άλλο παιδί. Χαίρομαι που το έκαναν. Δεν μπορώ να βγάλω την ουρά μου απ' έξω, όταν ψήφισε την Ασημίνα η ομάδα της», δήλωσε η παίκτρια του Survivor.

Και συμπλήρωσε: «Αποφάσισα ότι επειδή είμαι ενάμιση χρόνο σχεδόν στο παιχνίδι, η ψυχολογία μου δεν είναι καλά, αμφιταλαντεύομαι σε πολλά πράγματα. Από αύριο θα ξαναμπώ στους αγώνες παρόλο που πονάω. Με τρελαίνει περισσότερο να κάθομαι στον πάγκο και να μην κάνω τίποτα».