Survivor: Το σινιάλο του Φάνη Μπολέτση στην Χρύσα Χατζηγεωργίου που λίγοι πήραν χαμπάρι - Η τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram

Η αφιέρωση του στο χθεσινό 12/5 επεισόδιο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Το σινιάλο του Φάνη Μπολέτση στην Χρύσα Χατζηγεωργίου που λίγοι πήραν χαμπάρι - Η τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram

Στο παιχνίδι ήταν αχώριστοι από την αρχή μέχρι το τέλος... αυτής. Τους είδαμε να καταγράφονται από την κάμερα σε πολύ τρυφερές στιγμές (δείτε εδώ το βίντεο των δυο τους στην θάλασσα που φαίνεται να μην έχουν πάρει χαμπάρι τις κάμερες) ενώ τώρα και μετά την αποχώρησή της από το Survivor ο ένας φαίνεται να σκέφτεται και να στηρίζει τον άλλον. Ο Φάνης Μπολέτσης μπορεί να βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο αλλά στέλνει τα σινιάλα και τις αφιερώσεις του στην Χρύσα Χατζηγεωργίου που τον περιμένει πως και πως να επιστρέψει Ελλάδα.

Στο χθεσινό 12/5 επεισόδιο κατά τη νίκη του στον αγώνα με τους Τούρκους All Star παίκτες ο Φάνης Μπολέτσης πλησίασε την κάμερα κι έκανε μια κίνηση που πολλοί είδαν αλλά λίγοι κατάλαβαν. Σταύρωσε τα χέρια του σχηματίζοντας το "Χ" το γράμμα από το οποίο ξεκινά το όνομα της Χρύσας αφιερώνοντας ουσιαστικά τη νίκη του στην πολύ καλή του φίλη.

Survivor: Δείτε την αφιέρωση του Φάνη Μπολέτση στην Χρύσα στο παρακάτω βίντεο

Εκείνη που φυσικά έλαβε το μήνυμά του έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ίσως πάω από τώρα να πιάσω θέση στο Γαλάτσι».

Survivor Χρύσα Χατζηγεωργίου ανάρτηση για Φάνη Μπολέτση

Υπενθυμίζουμε πως στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε η Χρύσα Χατζηγεωργίου μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's time, αποκάλυψε πως χώρισε από την επί χρόνια σχέση που είχε και περιμένει τον Φάνη να επιστρέψει από Άγιο Δομίνικο για να... ξεκαθαριστεί το τοπίο.