Tv Queen highlights 12/5: «Αισθάνομαι ντροπή για εσάς, για εμάς, για τα πάντα» - Οι αιχμές τις Μαλέσκου, ο έξαλλος Μικρούτσικος, η αποχώρηση και τα κλάματα

Τι παρακολουθήσαμε στο 2o Live

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Tv Queen highlights 12/5: «Αισθάνομαι ντροπή για εσάς, για εμάς, για τα πάντα» - Οι αιχμές τις Μαλέσκου, ο έξαλλος Μικρούτσικος, η αποχώρηση και τα κλάματα

Το βράδυ της Κυριακής 12/5 προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του Tv Queen μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Ήταν το δεύτερο live μετά την πρεμιέρα. Σε αυτό, λοιπόν, συνέβησαν πολλά, μαζί με μία πολύ στενάχωρη αποχώρηση.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες στο 2ο live του Tv Queen

Οι αιχμές της Ιωάννας Μαλέσκου στην έναρξη του 2ου live - «Και επειδή ακούστηκαν πολλά...»

Το 2o live του Tv Queen ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 12/5 με την Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στο νέο πλατό του Open. Το πράσινο μακρύ φόρεμα της έκλεψε αρχικά την παράσταση, αμέσως μετά όμως αίσθηση προκάλεσαν τα λεγόμενά της.

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να μην απαντήσει σε όσους βιάστηκαν να κατακρίνουν την παραγωγή του ριάλιτι σχετικά με το πλατό που είδαμε στην πρεμιέρα και στο πρώτο live. Από το νέο, κεντρικό πλατό θα βλέπουμε στο εξής την Ιωάννα Μαλέσκου με την ίδια να απολαμβάνει αυτήν την αλλαγή.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γκαγκάκη για τον κριτή που "δεν ήθελαν" στο Tv Queen: «Δεν είδα κανέναν κλαμένο! Μπορεί και να μην είχαν ενημερωθεί ότι θα...»

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε στο Tv Queen...και επειδή ακούστηκαν πολλά απόψε σας καλώς ορίζω από το κεντρικό μας πλατό», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η είσοδος των διαγωνιζόμενων στο νέο πλατό του Tv Queen με τα κορίτσια, που φιλοδοξούν να γίνουν οι επόμενες σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, να κάνουν θεαματική πασαρέλα.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ζήτησε από την παρουσιάστρια να κάνουν ένα τηλεοπτικό ''διάβασμα'' υπό τους ήχους του ''sexbomb'' με την Ιωάννα Μαλέσκου να γλιτώνει στο παρά πέντε ατύχημα κατά την πασαρέλα της.

«Λες ανοησίες Αντρέα...Έλα Αντρέα!» - Χαμός με το σχόλιο του Μικρούτσικου για το μίνι φόρεμα παίκτριας

Στη συνέχεια, ακολούθησε το διαγωνιστικό κομμάτι και οι νέες προσπάθειες των κοριτσιών να παρουσιάσουν θέματα επικαιρότητας. Θυμίζουμε, πως στο τέλος του 2ου live μια παίκτρια θα αποχωρήσει από το Tv Queen.

Νωρίτερα όμως, η κριτική επιτροπή και ο διευθυντής της ακαδημίας, Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασαν τις δοκιμασίες των διαγωνιζόμενων. Το σχόλιο ωστόσο του Ανδρέα Μικρούτσικου σε διαγωνιζόμενη σχετικά με το φόρεμα της και σημεία του σώματος της, που βλέπει εκείνος - προκάλεσε μεγάλη αμηχανία στο πλατό με την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Γκαγκάκη να προσπαθούν να το ''σώσουν''.

Δείτε επίσης: TV Queen: Ενθουσιασμός με την είσοδο του Μικρούτσικου – «Σας σκέφτομαι καθημερινά»

Α.Μ: Και μια τελευταία παρατήρηση! Μπράβο στο καινούργιο πλατό. Εκτός των άλλων, βλέπω που γυαλίζει και εσύ που φοράς μίνι...Βλέπω παραπέρα από αυτό που βλέπει το μάτι του τηλεθεατή.

Ι.Μ: Βρε Αντρέα...

Α.Μ: Μα είναι απίστευτο αυτό, μην με πλησιάζετε!

Κ.ΓΚ: Λες ανοησίες, Αντρέα...Έλα Αντρέα!

Ι.Μ: Μέσα στην ψυχή μας να βλέπεις.

«Αισθάνομαι ντροπή που κάνουμε αυτή τη συζήτηση» - Το ξέσπασμα της Κατερίνας Γκαγκάκη

Μετά τον τσακωμό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ακολούθησε ένας ανάμεσα στις παίκτριες, με την Ρεγγίνα και την Ιωάννα να διαμαρτύρονται για την ακαταστασία και τη βρωμιά στο σπίτι που μένουν όλες μαζί. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, τότε, ξέσπασε και για το γεγονός αυτό, αλλά και επειδή γινόταν αυτή η συζήτηση στον αέρα.

«Αισθάνομαι ντροπή που κάνουμε αυτή τη συζήτηση, αισθάνομαι ντροπή για εσάς, για εμάς, για τα πάντα. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Μου φαίνεται αδιανόητο!», είπε χαρακτηριστικά, με τους περισσότερους κριτές να συμφωνούν, ενώ ο Παντελής Τουτουντζής συγκεκριμένα επισήμανε: «Είδα κορίτσια να σκουπίζουν και άλλα να τεμπελιάζουν και γενικότερα δεν βρήκαν τα όρια της συμβίωσης».

Ποια αποχώρησε;

Στο τέλος της βραδιάς, μετά από όλους τους τσακωμούς και τις φωνές, το κοινό έκρινε την πρώτη αποχώρηση. Η Λία, η Ιωάννα και η Τριανταφυλλιά ήταν οι τρεις υποψήφιες. Οι πρώτες δύο υποψήφιες βγήκαν στον τάκο μετά από απόφαση των καθηγητών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ η τελευταία ψηφίστηκε από τις συμπαίκτριές της στην αρχή της βραδιάς.

Τελικά, εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους είναι η Ιωάννα, η οποία μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το ριάλιτι. Το ταξίδι για τον δρόμο της παρουσίασης ήταν σύντομο για εκείνη. Η Καλομοίρα κατά την ανακοίνωση του ονόματος της συμπαίκτριάς της "λύγισε" και έβαλε τα κλάματα, αφού είχαν έρθει αρκετά κοντά.