Survivor trailer 12/5: «Βρισκόμαστε εδώ για συγκεκριμένο λόγο» - Σοκ στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού με την ανακοίνωση Λιανού

Αλλάζουν τα πάντα μετά και την τελευταία αποχώρηση! Τι ρόλο παίζει η Τουρκία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor trailer 12/5: «Βρισκόμαστε εδώ για συγκεκριμένο λόγο» - Σοκ στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού με την ανακοίνωση Λιανού

Καταιγιστικό αναμένεται το σημερινό 12/5 επεισόδιο του Survivor. Μετά και την τελευταία αποχώρηση της περασμένης εβδομάδας (δείτε πόσα χρήματα πήρε η Ασημίνα Χατζηανδρέου), τα πράγματα όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα αλλάζουν στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είδαμε στο trailer, ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τις δυο ομάδες σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού και τις ενημέρωσε σχετικά με τις ανατρεπτικές αλλαγές που θα σημειωθούν από εδώ και στο εξής.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή Ατζούν Μίντια, πήραν την απόφαση Έλληνες και Τούρκοι παίκτες να παίζουν μαζί, μέχρι να φύγουν όσοι χρειάζονται, καθώς είχαμε πολλές οικειοθελείς αλλά και για λόγους υγείας αποχωρήσεις (με τελευταία την Αναστασία Τσέρου).

«Survivors καλωσήρθατε στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Βρισκόμαστε εδώ για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα σας ενθουσιάσει. Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει. Θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους All Stars Survivors», θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός απόψε μπροστά σε όλους και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία. Το αγώνισμα αυτό θα είναι ιδιαίτερα αγωνιστικό και δύσκολο, αφού οι All Star Τούρκοι είναι πολύ δυνατοί αγωνιστικά.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα έχουμε σύντομα και spoil για την ομάδα που θα κερδίσει.

Προς το παρόν δείτε το trailer του Survivor