Survivor: Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου λίγο μετά την αποχώρησή της - «Από το πρώτο λεπτό που πήρα το τηλέφωνο στα χέρια μου...»

Η ανάρτησή της στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου λίγο μετά την αποχώρησή της - «Από το πρώτο λεπτό που πήρα το τηλέφωνο στα χέρια μου...»

Παρελθόν αποτελεί για την Ασημίνα Χατζηανδρέου το Survivor με την παίκτρια να αποχωρεί πριν από λίγες ημέρες οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο χάνοντας την Πέμπτη 9/5 στην διαδικασία μονομαχίας.

Η ίδια με το που ανέκτησε το κινητό της από την παραγωγή έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram (δείτε εδώ) και στη συνέχεια, το Σάββατο 11/5 η Ασημίνα Χαζτηανδρέου έκανε μια νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της.

Ανάμεσα σε όσα έγραψε η πρώην παίκτρια Survivor θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για όλα τα μηνύματα αγάπης που έλαβε και παράλληλα ευχήθηκε υγεία μιας και η δική της δοκιμάστηκε έντονα όλο αυτό το διάστημα.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της από το instagram

«Τελειώνει κάτι όταν θες εσύ να τελειώσει.
Ευχαριστώ όλους εσάς για την στήριξη όλο αυτό τον καιρό, ειδικά για τα μηνύματα ταύτισης κι αγάπης που παίρνω από το πρώτο λεπτό που πήρα το τηλέφωνο, στα χέρια μου.
Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο που μπορεί να
είναι κλισέ αλλά πιστέψτε με το κατάλαβα καλύτερα
από κάθε άλλη φορά!», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.


Με πόσα χρήματα φεύγει από το παιχνίδι;

Η 18η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση ενός από τα φαβορί του φετινού κύκλου, της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Η Ασημίνα μπήκε για τρίτη φορά φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και παρά το γεγονός πως στην αρχή ήταν πολύ δυνατή αγωνιστικά, ένας τραυματισμός στο χέρι την κράτησε αρκετούς μήνες εκτός στίβων μάχης, κάτι που όπως ανέφερε και η ίδια κατά την χθεσινή της αποχώρηση της στοίχισε αρκετά φέτος.

Μπορεί να γνωρίζαμε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί φέτος ήταν αρκετά «κλειστός» όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι αλλά στα πρόσωπα που ήθελε πολύ να δει ξανά στον Άγιο Δομίνικο πρόσφερε απλόχερα πολλές χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως. Ένα από αυτά ήταν και η Ασημίνα η οποία για κάθε εβδομαδιαία παραμονή στο παιχνίδι λάμβανε 7.000 ευρώ, όπως έχει ακουστεί.

Σύνολο, λοιπόν, για τις 18 εβδομάδες που παρέμεινε στο παιχνίδι πήρε 126.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Φασούλι το φασούλι... - Πόσα λεφτά κέρδισε από το Survivor!

Κόλαφος η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Άρη Σοϊλέδη: «Τα λεφτά που έβγαλε η Μαρία από το Survivor ήθελε να τα δώσει σε...»

Χρήστος Δάντης: Έκανε πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Έδειξε live το μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Survivor trailer 13/5: «Κόψ' το γιατί θα γίνει της... » - Άγριος καυγάς με Ταξίδη και Κατερίνα Δαλάκα, σταματάει ο αγώνας!

Survivor highlights 12/5: «Για τις επόμενες δύο εβδομάδες...» - Το έκτακτο συμβούλιο, η ανακοίνωση "βόμβα" και ο παίκτης που κινδυνεύει

Survivor 12/5: Έφεραν τα πάνω κάτω οι Τούρκοι παίκτες - Η ομάδα που κέρδισε απόψε

Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Έπεσε στην αγκαλιά του Χρήστου Δάντη μετά από 4 μήνες

Survivor spoiler 12/5: ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει απόψε

Χρύσα Χατζηγεωργίου: Ο άγριος καυγάς με την Ασημίνα Χατζηανδρέου πριν φύγει από το Survivor που κόπηκε στο μοντάζ

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η αποθεωτική ανάρτηση του Χρήστου Δάντη μετά την αποχώρησή της από το Survivor