Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της - «Ένα σας υπόσχομαι...»

Το δημόσιο ευχαριστώ και το όλο νόημα μήνυμα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της - «Ένα σας υπόσχομαι...»

Μια δίκαιη για πολλούς αποχώρηση προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9/5 στο Survivor με την Ασημίνα Χατζηανδρέου - ένα από τα μεγάλα φαβορί για φέτος - να αποχωρεί από το παιχνίδι μέσα από τη διαδικασία της μονομαχίας.

Η παίκτρια κατέβαλε εδώ και καιρό υπεράνθρωπες προσπάθειες για να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο χέρι της. Η αυλαία λοιπόν έπεσε για το βουνό, όπως τη φωνάζει ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης (δείτε εδώ την ανάρτησή του για την αποχώρησή της).

Με τη σειρά της, η ίδια έκανε το βράδυ της Παρασκευής 10/5 την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - μεταφέροντας σκέψεις της με ένα insta story από τη στιγμή της οριστικής αποχώρησής της.

H πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της από το Survivor

«Τελειώνει κάτι όταν θες εσύ να τελειώσει! Κάθε εμπόδιο για καλό! Είμαι ευγνώμων για κάθε σας μήνυμα καλό ή κακό και σίγουρα ένα σας υπόσχομαι ότι θα γίνω καλύτερη! Εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο που μπορεί να είναι κλισέ αλλά πιστέψτε με το κατάλαβα καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Ευχαριστώ για όλα», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου

Με πόσα χρήματα φεύγει από το παιχνίδι;

Η 18η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση ενός από τα φαβορί του φετινού κύκλου, της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Η Ασημίνα μπήκε για τρίτη φορά φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και παρά το γεγονός πως στην αρχή ήταν πολύ δυνατή αγωνιστικά, ένας τραυματισμός στο χέρι την κράτησε αρκετούς μήνες εκτός στίβων μάχης, κάτι που όπως ανέφερε και η ίδια κατά την χθεσινή της αποχώρηση της στοίχισε αρκετά φέτος.

Μπορεί να γνωρίζαμε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί φέτος ήταν αρκετά «κλειστός» όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι αλλά στα πρόσωπα που ήθελε πολύ να δει ξανά στον Άγιο Δομίνικο πρόσφερε απλόχερα πολλές χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως. Ένα από αυτά ήταν και η Ασημίνα η οποία για κάθε εβδομαδιαία παραμονή στο παιχνίδι λάμβανε 7.000 ευρώ, όπως έχει ακουστεί.

Σύνολο, λοιπόν, για τις 18 εβδομάδες που παρέμεινε στο παιχνίδι πήρε 126.000 ευρώ.