Survivor highlights 2/5: Τα όμορφα λόγια του Ατζούν Ιλιτζαλί για την Κατερίνα Δαλάκα και η συγκινητική αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor highlights 2/5: Τα όμορφα λόγια του Ατζούν Ιλιτζαλί για την Κατερίνα Δαλάκα και η συγκινητική αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 2/5 παρακολουθήσαμε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor και ήταν έντονο, καθώς πραγματοποιήθηκε ο μεικτός αγώνας με τους Τούρκους, αλλά και η αποχώρηση της εβδομάδας, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 2/5 στο Survivor

Ενθουσιασμός για τον αγώνα με τους Τούρκους παίκτες: «Αν δεν φέρεις πόντο κάνουν μούτρα»

Διαφορετικό είναι το χθεσινο (2/5) επεισόδιο του Survivor, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζάλι έκανε μία νέα είσοδο, καλωσορίζοντας Κόκκινους και Μπλε στα ελληνικά και φέρνοντας μαζί του τους παίκτες από την τούρκικη εκδοχή του reality επιβίωσης. Έλληνες και Τούρκοι θα γίνουν mix, με τους νικητές να κερδίζουν ένα μεγάλο ταξίδι στο Κουρασάο.

Οι Έλληνες παίκτες δήλωσαν ενθουσιασμό γι' αυτή την εξέλιξη, που μονοπώλησε ουσιαστικά το πρώτο μέρος του επεισοδίου στο Survivor. Κατερίνα Δαλάκα, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι μαζί τους, και έδωσαν τα δικά τους tips στις ομάδες τους.

«Μας ανακοινώθηκε στο συμβούλιο ότι θα αγωνιστούμε με την τούρκικη ομάδα και θα γίνει μείξη. Ανυπομονώ γι' αυτό το παιχνίδι, θεωρώ ότι θα είναι ανταγωνιστικό. Γνωρίζω καλά τους Τούρκους παίκτες, καθώς είχα συμμετάσχει το 2019 στο Ελλάδα-Τουρκία, γνωρίζω τι πάθος έχουν σε αυτό το παιχνίδι και πόσο καλοί παίκτες είναι, δεν μπορώ να περιμένω για τη στιγμή που θα αγωνιστούμε», δήλωσε από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα στην κάμερα του Survivor.

«Έχω αναμετρηθεί με Τούρκους στο παρελθόν, και συγκεκριμένα Τουρκάλες. Είχε πάει καλά αυτό, είχαμε κερδίσει το έπαθλο και για Μεξικό και για Κουρασάο. Κακά τα ψέματα, είναι πολύ καλοί και δυνατοί παίκτες, δεν χωράει να κάνεις λάθος. Αν δεν κάνεις 5/5, γυρνάς στον πάγκο και έχουν μούτρα, σε αντιμετωπίζουν σαν αδύναμο κρίκο. Πρέπει να είσαι παικταράς, γι' αυτό πρέπει να μπούμε και να κερδίσουμε όλοι, τουλάχιστον από έναν πόντο», τόνισε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έπλεξε το εγκώμιο της Κατερίνας Δαλάκα: «Από τα μάτια της καταλαβαίνετε το πάθος...»

Μικτός αγώνας ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους Survivors χθες (2/5) με Κόκκινους και Μπλε να διαγωνίζονται για ένα ταξίδι στο Κουρασάο. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στα ελληνικά, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει το ίδιο στα τούρκικα για τους παίκτες των δύο εκδοχών του reality επιβίωσης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ένα σύντομο introduction ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παίρνει τον λόγο, αφού γνωρίζει τις δύο ομάδες καλύτερα απ' όλους. Ο παραγωγός του Survivor στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα και έπλεξε το εγκώμιο της Ελληνίδας αθλήτριας του στίβου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα μπορούσε να γίνει το logo του παιχνιδιού για το πάθος και την αποφασιστικότητά της.

«Να συστήσουμε τους παίκτες της ελληνικής ομάδας στους παίκτες της τούρκικης ομάδας. Η Ασημίνα είναι έμπειρη, αλλά είναι τραυματισμένη και δεν ξέρουμε αν θα παίξει απόψε. Έχει πάντα το πάθος και μπορεί να τα καταφέρει όλα», είπε αρχικά ο Τούρκος παραγωγός του Survivor.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η Κατερίνα Δαλάκα είναι Survivor, μπορούμε να πούμε ότι είναι και το λογότυπο του παιχνιδιού. Είμαστε εδώ πολλά χρόνια μαζί μας και πάντα με επιτυχία. Μπορείτε να καταλάβετε το πάθος και την αποφασιστικότητα από τα μάτια της. Θέλει μόνο να βγει στο παρκούρ και να κερδίσει τους αντιπάλους της. Μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε “killer”».

Η Κατερίνα Δαλάκα τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια και... επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται μόνο έναν στίβο μάχης και έναν αντίπαλο για να νιώθει γεμάτη σε αυτό το παιχνίδι.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το εισιτήριο για το Κουρασάο

Έναν διαφορετικό αγώνα είδαμε στο χθεσινό (2/5) επεισόδιο του Survivor, με Κόκκινους και Μπλε να διαγωνίζονται για ένα μεγάλο έπαθλο. Ένα ταξίδι στο Κουρασάο περίμενε τους νικητές, η έκπληξη ωστόσο ήταν στις συνθέσεις των δύο ομάδων που αποτελούνταν από Έλληνες αλλά και Τούρκους παίκτες, από την αντίστοιχη εκδοχή του reality επιβίωσης στη γειτονική χώρα.

Οι συμμετέχοντες τα έδωσαν όλα, ωστόσο, ο αγώνας κατέληξε να παίρνει μία συγκεκριμένη πορεία μέχρι τέλος αφού μία από τις δύο ομάδες απέκτησε ισχυρό προβάδισμα εξαρχής και το διατήρησε παρά τις έντονες προσπάθειες από τους αντιπάλους. Σημειώνεται ότι πριν τον αγώνα, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί απηύθυνε χαιρετισμό στα ελληνικά στις δύο ομάδες, ενώ μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για την Κατερίνα Δαλάκα.

Παρά τη βροχή και τις έντονες καιρικές συνθήκες, ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς σημαντικά εμπόδια, με δυνατές επιδόσεις από τους Έλληνες συμμετέχοντες και νίκες που κρίθηκαν στο νήμα. Για την ακρίβεια επιστρατεύτηκε ακόμα και η χρήση του VAR για να δουν ποιος πέτυχε πρώτος τον στόχο ανάμεσα σε Ντάνιελ Νούρκα και Ατακάν.

Νικήτρια ήταν τελικά η Μπλε ομάδα με τελικό σκορ 12-8. Οι ομάδες ήταν μικτές, οπότε Έλληνες και Τούρκοι παίκτες σφραγίζουν τα εισιτήριά τους με ορισμένους αστερίσκους. Δύο Τούρκοι παίκτες δεν θα πάνε στο Κουρασάο, καθώς ο ένας δεν έχει βίζα, ενώ ο άλλος είναι μόνιμα (!) τιμωρημένος, παρόλα αυτά έφερε δύο πόντους στην ομάδα του. Την ίδια στιγμή, κι ένας Έλληνας δεν θα κάνει αυτό το ταξίδι.

Έχασε το ταξίδι στο Κουρασάο και επιστρέφει στην Ελλάδα: Δείτε ποιος αποχώρησε

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα παρακολουθήσαμε χθες στο Survivor. Μετά τον μεικτό αγώνα ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους παίκτες, ήρθε η ώρα της τελικής μονομαχίας. Με δεδομένο ότι το ταξίδι που κέρδισαν οι Μπλε στο Κουρασάο θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, ο παίκτης που αποχώρησε σήμερα δεν θα ταξιδέψει στον εξωτικό προορισμό της Καραϊβικής για Πάσχα, αλλά στην εξωτική... Αθήνα.

Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Αναστασία Τσέρου, Θοδωρής Τουρκογεώργος και Ασημίνα Χατζηανδρέου αγωνίστηκαν για την παραμονή στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά ένας θα έπρεπε να αποχωρήσει... Παρά τον τραυματισμό της, η Ασημίνα κέρδισε σχετικά άνετα τη μονομαχία της με την Αναστασία, ενώ εξίσου γρήγορα «καθάρισε» και ο Γιώργος με τον Θοδωρή. Ο κλήρος έπεσε στους δύο Μπλε Survivors.

Κι εκεί τα πράγματα τελείωσαν σχετικά γρήγορα, ωστόσο, αφού ο Θοδωρής Τουρκογεώργος έδειξε ξεκάθαρα επηρεασμένος από το άστοχο σερί του και ηττήθηκε με 4-0 από την Αναστασία Τσέρου. Έτσι παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, για να κάνει Πάσχα με την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη του. Γι' αυτό το λόγο και ο παίκτης του Survivor φάνηκε να μην μετανιώνει που αφήνει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο.

«Τι να πρωτοπώ... Κατ' αρχάς ευχαριστώ για το ταξίδι που θα ζήσω στην Ελλάδα, στενοχωριέμαι που δεν θα είμαι με τα παιδιά. Εκτιμώ πολύ τα καλά λόγια που λένε, είχαμε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, έτσι είναι το Survivor. Φεύγω γεμάτος εμπειρίες. Νόμιζα ότι θα κάτσω το πολύ δύο εβδομάδες, τελικά κάθισα 12 και είναι μεγάλο επίτευγμα για εμένα. Δεν έχω λόγια, θέλω να ευχαριστήσω όλη την Μπλε και την Κόκκινη ομάδα, συμπαίκτες παλιούς και νέους, με έχουν υποστηρίξει όλοι σε ευκολίες και δυσκολίες. Από εδώ κερδίζω μόνο φίλους», είπε στις δηλώσεις του, απερχόμενος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ενώ προβλέπει ότι νικητής θα είναι ο Φάνης Μπολέτσης.

Δείτε επίσης: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή γυρνάει Ελλάδα; Τελευταία εξέλιξη!