MasterChef 8 (30/4): Δεύτερη ηχηρή απουσία - Οι αλλαγές που έγιναν στον διαγωνισμό

Η κίνηση του Κουτσόπουλου που σχολιάστηκε στο twitter

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (30/4): Δεύτερη ηχηρή απουσία - Οι αλλαγές που έγιναν στον διαγωνισμό

Το βράδυ της Τρίτης 30 Απριλίου, ξεκίνησε να προβάλλεται άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 8 το οποίο όμως, δυστυχώς, μετρά δύο ηχηρές απουσίες. Ο Πάνος Ιωαννίδης, ήδη από τη Δευτέρα 29/4 έμεινε εκτός για λόγους υγείας, και επειδή δεν κατάφερε να αναρρώσει, συνέχισε να απουσιάζει από το πλατό, ενώ στο σπίτι των παικτών βρίσκεται και μία παίκτρια λόγω αδιαθεσίας.

Ο λόγος για την Χριστίνα, η οποία ήταν και η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, όμως χρειάστηκε να αντικατασταθεί εφόσον δεν θα μπορούσε να παραστεί για τη νέα δοκιμασία. «Εσείς είστε καλά, εμείς είμαστε καλά, αλλά δυστυχώς δεν είναι καλά από εμάς ο Πάνος και από εσάς η Χριστίνα. Γρήγορη ανάρρωση τους ευχόμαστε και να είναι κοντά μας όσο πιο σύντομα», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς για τους δύο απόντες.

Δείτε επίσης: Αγνώριστη η Γωγώ Κωστάκη 6 χρόνια μετά το MasterChef - Πού είναι και με τι ασχολείται σήμερα

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας στο MasterChef 8

Λίγο μετά, προχώρησαν σε "σύσκεψη" οι παίκτες της ομάδας αυτής ώστε να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο νέος τους αρχηγός. Ο Χρήστος εξήγησε πως δεν αισθανόταν καλά να κάνει κάτι τέτοιο και να αναλάβει αυτό τον ρόλο και έτσι ο Λευτέρης ορίστηκε στη θέση της, κάτι που ο Άνχελ θεωρεί πως περίμενε πολύ καιρό και μέσα του θα πρέπει να πανηγυρίζει και να τρίβει τα χέρια του.

Δείτε επίσης: Έρχεται ο μεγάλος τελικός - Που θα γυριστούν τα δύο επεισόδια πριν το φινάλε

Στη συνέχεια, η νέα δοκιμασία ξεκίνησε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπιασε το τραγούδι, με αποτέλεσμα να σχολιαστεί έντονα στο twitter.