Survivor 2024 - Όλγα Πηλιάκη: «Aνυπομονούσα και σκεφτόμουν πότε θα πάρω αγκαλιά τα παιδιά μου»

Έστειλε συγχαρητήρια στον σύζυγό της Στέλιο Χανταμπάκη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Όλγα Πηλιάκη: «Aνυπομονούσα και σκεφτόμουν πότε θα πάρω αγκαλιά τα παιδιά μου»

Η Όλγα Πηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου», για πρώτη φορά μετά τη συμμετοχή της στο Survivor 2024, όπου μίλησε γι' αυτήν την εμπειρία, τους χαρακτήρες που γνώρισε, καθώς και για την ανυπομονησία να επιστρέψει πίσω στον σύζυγό της Στέλιο Χανταμπάκη και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει, τον Μανώλη και την Μαλένα.

«Είχα ακούσει αρκετά από τον Στέλιο, ήταν μία όμορφη εμπειρία, και χαίρομαι που την έζησα, δεν μου έμεινε παράπονο», σημείωσε αρχικά η Όλγα Πηλιάκη για να συμπληρώσει: «Τα παιδιά μου χάρηκαν πολύ, κι εγώ όσες ώρες ήμουν στο αεροπλάνο ανυπομονούσα, σκεφτόμουν όλη την ώρα πότε θα φτάσω για να τα πάρω αγκαλιά. Μου έλειψαν πολύ, και κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μου το μυαλό μου ήταν συνεχώς εκεί».

Δείτε επίσης: Όλγα Πηλιάκη: Η συγκινητική στιγμή που αγκαλιάζει τα παιδιά της μετά το Survivor

Η Όλγα Πηλιάκη έστειλε συγχαρητήρια στον Στέλιο Χανταμπάκη μετά το Survivor

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ο σύζυγός της έκανε άψογη δουλειά στο σπίτι και δεν παραπονέθηκε για οτιδήποτε. «Ήξερα ότι τα έχω αφήσει σε καλά χέρια, ο Στέλιος έκανε πολλά και τα πέρασαν τέλεια, πρέπει να πω “μπράβο του”», δήλωσε χαρακτηριστικά η Όλγα Πηλιάκη ενώ όσον αφορά την αποχώρηση Μαρίας Αντωνά εμφανίστηκε απογοητευμένη που δεν έμεινε περισσότερο.

Όσον αφορά την διαμονή της στο Survivor αποκάλυψε: «Συνηθίζεις την καλύβα, την βρομιά ποτέ. Δεινοπαθούσα, με τα μαλλιά μου ειδικά, δεν το ξεχνάς γιατί είσαι μονίμως έτσι. Δεν ακούγαμε μόνο ήχους, βλέπαμε και ζώα πάνω απ' την καλύβα, απλά το βράδυ κάνεις τον σταυρό σου και εύχεσαι να μην πέσει κάποια κατσαρίδα ή κάποιο ποντίκι πάνω σου»

Η Όλγα Πηλιάκη σχολίασε και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντας πως μπορεί να παρεξηγήθηκε λόγω των αντιπαραθέσεων που είχε. «Δεν γνωρίζω την εικόνα που έχει η Ασημίνα προς τα έξω, είναι καλό παιδί, όπως όλοι. Η Ασημίνα βοηθούσε και αρκετά στην καλύβα με τις δουλειές, βέβαια είναι και πιο νέα, οπότε μπορεί να πέφτει έτσι πιο εύκολα σε παραπτώματα. Ίσως να παρεξηγήθηκε για τις αντιπαραθέσεις που είχε με την αντίπαλη ομάδα».