Survivor spoiler 28/2: Δίκαιο ή άδικο; Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler 28/2: Δίκαιο ή άδικο; Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Τρεις παίκτριες από τους Κόκκινους και μια από τους Μπλε θα αγωνιστούν στο αποψινό 28/2 επεισόδιο του Survivor για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Πρώτη βγήκε ως υποψήφια η Έλενα Αμανατίδου, από την δεύτερη ψηφοφορία η Μαρία Αντωνά, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα βγήκε αναγκαστικά καθώς επειδή έχασαν την ασυλία ξανά δεν υπήρχε άλλη γυναίκα για να ψηφίσουν (η Ασημίνα έχει ασυλία λόγω τραυματισμού). Με την σειρά η η Κατερίνα ως MVP επέλεξε την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Πριν την αποχώρηση ωστόσο, οι δυο ομάδες θα μονομαχήσουν για έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας. Πριν, όμως μεταφερθούν στον στίβο μάχης ο Τζέιμς Καφετζής στο προσωπικό του κιου στις κάμερες θα κατηγορήσει την Κόκκινη ομάδα για σκευωρία όσον αφορά την αποχώρησή τους από το συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ τι ακριβώς έγινε) και θα ρίξει τα βέλη του ξανά στην Ασημίνα - δείτε το trailer.

Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα 28/2 από το Survivor

Μετά από όλα αυτά και προς το τέλος του επεισοδίου οι 4 κοπέλες θα βρεθούν ξανά στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο Survivor.

Δείτε επίσης: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανακοίνωσε στην παραγωγή πως αποχωρεί μετά τα χθεσινά

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι τους και η παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι σίγουρη. Άλλωστε βγήκε και MVP. Σχετικά εύκολα θα κερδίσει και η Μαρία Αντωνά, καθώς όπως έχει αποδείξει είναι καλή στους στόχους.

Ο αγώνας λοιπόν θα είναι ανάμεσα σε Χρύσα και Άννα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας η Αμανατίδου είναι εκείνη που θα χάσει όλες τις ζωές της και τελικά θα αποχωρήσει από το Survivor.

Έλενα Αμανατίδου

H Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ο αθλητισμός είναι η ζωή της. Απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή με τον στίβο. Έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100μ. και έχει έρθει δεύτερη στα 200μ.

Θεωρεί πως η πειθαρχία, που τη δίδαξε ο πρωταθλητισμός, θα τη βοηθήσει στην αγωνιστικότητα της στους στίβους μάχης. Της αρέσει πολύ η μόδα, έτσι πρόσφατα αποφάσισε να φτιάξει το δικό της e-shop με γυναικεία ρούχα. Ασχολείται πολύ με τα social media, δίνοντας συμβουλές για γυμναστική, μόδα και ομορφιά στους followers της.... Η πιο ακραία απόφαση που έχει πάρει στη ζωή της είναι η άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο! Έρχεται για να δοκιμάσει τα όρια της, να τα ξεπεράσει και στο τέλος να κατακτήσει το έπαθλο.