Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του 2024 μέχρι στιγμής

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του 2024 μέχρι στιγμής

Από την ημέρα που στο Survivor μπήκε ο Τζέιμς Καφετζής με την Σταυρούλα Χρυσαειδή τα πάντα σε αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στην συμβίωση, έχουν ανατραπεί. Αρχικά να σημειώσουμε πως η παίκτρια έχει έρθει πολύ κοντά με έναν συμπαίκτη της και μάλιστα είχαν ερωτικές περιπτύξεις κάτω από τα σκεπάσματα.

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτια, η Σταυρούλα έχει περάσει σχεδόν όλες τις άλλες κοπέλες, δίνοντας πολλές φορές την νίκη στην ομάδα της (Μπλε). Στα αγόρια όμως έχουν μείνει τα ίδια, αφού ο Τζέιμς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης (δείτε εδώ σε ποια).

Αυτός είναι ο νικητής του Survivor σύμφωνα με τα στατιστικά

Αν το παιχνίδι συνεχιστεί χωρίς την ψηφοφορία του κοινού, ο νικητής έχει βγει ήδη στο Survivor 2024 και είμαι σίγουρη πως μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι αυτός! Ο λόγος για τον Φάνη Μπολέτση που βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με τις περισσότερες νίκες από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα.

Αν ωστόσο, η Ατζούν πάρει την απόφαση να επανέλθει η ψηφοφορία του κοινού, πολλά μπορούν να ανατραπούν. Ο χρόνος θα δείξει, καθώς μπροστά μας έχουμε ακόμα 4 μήνες.

Ποιος είναι ο Φάνης Μπολέτσης

Ο Φάνης Μπολέτσης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Fay's time λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα για Άγιο Δομίνικο δήλωσε χαρακτηριστικά «Είμαι 27 χρονών, είμαι από την Αθήνα και ασχολούμαι με επιχειρήσεις εστίασης. Δήλωσα συμμετοχή γιατί με εξιτάρει ότι θα βρίσκομαι στην άλλη άκρη του κόσμου και θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου, να ξεπεράσω τις φοβίες μου. Θα κάνω κάτι πολύ έξω από την καθημερινότητά μου και συν της άλλης είναι κάτι που πιστεύω μου ταιριάζει απόλυτα και στα αθλήματα. Είναι θέμα στρατηγικής, είναι θέμα ψυχολογίας και είμαι έτοιμος να κερδίσω και στα τρία. Στόχος μου είναι ο τελικός. Με φοβίζει πολύ ο ύπνος, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ και ειδικότερα στα σανίδια πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολο».

Δείτε επίσης το trailer 21/2: "Σφαγή" με Ταλαδιανό και Χατζηγεωργίου - «Ιούδα!»

Ο Φάνης Μπολέτσης γεννήθηκε το 1996 και ανήκει στη δεύτερη γενιά των επιχειρηματιών του γνωστού Piu Verde στην περιοχή του Παπάγου. Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρό και στο Suvrivor 2024 παίρνει μέρος για να δοκιμάσει τις αντοχές του.

Με μια βόλτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μπορεί κάποιος να ανακαλύψει πως η σχέση με την οικογένειά του είναι πολύ δεμένη και η αδερφή του πέρα από κούκλα είναι κι ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα! Οι φωτογραφίες μαζί της είναι άπειρες, από πολλές κοινές τους στιγμές αλλά και ταξίδια τους στο εξωτερικό!