My Style Rocks: Η Σιμόν είπε «τσούχτρα» την Ανδριάνα, ένταση στο πλατό ανάμεσά τους - Δείτε βίντεο

Ο άσος έφερε την έκρηξη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η Σιμόν είπε «τσούχτρα» την Ανδριάνα, ένταση στο πλατό ανάμεσά τους - Δείτε βίντεο

Με το concept «Για απεριτίφ με τον σύντροφό της στη Γλυφάδα» εμφανίστηκε η Σιμόν στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, επιλέγοντας να φορέσει μια δερμάτινη φούστα, ασπρόμαυρη, πλεκτή μπλούζα και μια δερμάτινη καμπαρντίνα.

Αν και οι βαθμολογίες ήταν σχετικά καλές, με τα 3άρια να επικρατούν, η παίκτρια δεν στάθηκε εκεί παρά στον... άσο που της έδωσε η Ανδριάνα. «Της τσούχτρας», είπε η Σιμόν μόλις της ανακοίνωσε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου τις επιδόσεις της.

«Εμένα είπε τσούχτρα;», αναρωτήθηκε αμέσως η Ανδριάνα με το αδιαχώρητο να επικρατεί μετά, και τις δύο παίκτριες να έρχονται σε διαπληκτισμό. «Δεν θα κρίνω τις βαθμολογίες των άλλων κοριτσιών, αλλά έχω κάποια κενά. Το λουκ είναι πολύ ωραίο, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να βάλει μία γυναίκα έτσι κι αλλιώς για να βγει βόλτα. Δεν βλέπω κάποια πρόταση, δεν το θεωρώ τόσο “διαγωνίσιμο”», είπε από την πλευρά της η Ανδριάνα.

Δείτε επίσης: My Style Rocks (13/2): Αποχώρησε χωρίς να το περιμένει κανείς - Η απρόσμενη ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Παρά την αιτιολόγηση πάντως, η Σιμόν πάλι ήταν εκνευρισμένη, απαντώντας «Πλήττω» στα σχόλια της συμπαίκτριάς της. «Δεν συμφωνώ μαζί σου, είναι η άποψή σου. Παρθενογένεση στο στυλ δεν υπάρχει. Αγάπη μου, άκου να σου πω κάτι; Θεωρείς ότι με την κουνουπιέρα που έχεις έρθει σήμερα, είναι μία πρόταση που μπορεί να δει τον εαυτό της έξω; Εγώ τη βλέπω και σκέφτομαι ότι μου σκίστηκε η σίτα για τα κουνούπια», είπε αρχικά η Σιμόν.

Και συμπλήρωσε: «Πλήττω, βαριέμαι, ούτε να την ακούσω δεν θέλω. Στον ύπνο μου θα την βλέπω μάλλον, και πάλι θα βαριέμαι. Σήμερα δεν είχε ούτε κάποια σοβαρή αιτιολογία, θα μπορούσε πολύ έντιμα να πει ότι της έβαλα 1, και γι' αυτό το λόγο με βαθμολόγησε έτσι. Δεν ήταν κακό, εγώ θα το 'λεγα»

Δείτε στο παρακάνω βίντεο τη στιχομυθία ανάμεσα στις δύο γυναίκες, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks.