Survivor 31/1: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Σταμάτης Ταλαδιανός - «Περνάει από το μυαλό μου το να...»

«Είμαι ένα παιδί που δεν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 31/1: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Σταμάτης Ταλαδιανός - «Περνάει από το μυαλό μου το να...»

Η ψυχολογία του Σταμάτη Ταλαδιανού είναι αρκετά επιβαρυμένη, καθώς ο παίκτης είναι ένας από τους σημερινούς 31/1 υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor 2024 (δείτε εδώ ποιος θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει).

Ο 32χρονος ιδιοκτήτης club έχοντας το βάρος της μονομαχίας παράλληλα είχε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό (δείτε εδώ τη σκηνή). Έτσι λοιπόν, όταν Σταμάτης επέστρεψε στην παραλία και μίλησε στην κάμερα ξεσπώντας σε κλάματα. Με αφορμή τον τραυματισμό του ο μαχητής συγκινήθηκε ιδιαίτερα, καθώς έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν του και σε όσα έχει περάσει για να φτάσει στο σήμερα.

Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα ο Σταμάτης στο Survivor 2024

«Θα μονομαχήσω με άλλα τρία άτομα, αλλά μετά τον τραυματισμό μου έχω μια μικρή θλάση στον προσαγωγό και το νιώθω σε μεγάλο διασκελισμό να με πονάει. Δεν ξέρω πως θα είμαι μέχρι εκείνη τη στιγμή, ελπίζω να είμαι καλά. Περνάει από το μυαλό μου το να μη μπορέσω να αγωνιστώ και δε θα το ήθελα. Με στεναχωρεί πολύ αυτό. Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μη μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους εκείνους εκεί έξω. Θα δώσω ό,τι έχω για να μπορέσω να παραμείνω.

Είμαι ένα παιδί που δεν είναι αθλητής, σταμάτησα τον αθλητισμό γιατί έπρεπε να δουλέψω, να καταφέρω να σπουδάσω τον εαυτό μου. Έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου αφήνοντας πίσω τον αθλητισμό, που μου αρέσει και οι συνθήκες της δουλειάς μου δε μου επέτρεπαν να έχω τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να αθληθώ. Εδώ τι βρίσκω, βρίσκω τα πατήματά μου, τον εαυτό του, τον Σταμάτη τον αγωνιστικό, που μπορεί να τρέχει, ένα Σταμάτη που ήξερα παλιότερα.

Πιστεύω ότι αξίζω να είμαι εδώ πέρα για όλα αυτά που έχω περάσει και αξίζω να είμαι στη συνέχεια γιατί έχω να δώσω πολλά. Αγωνίζομαι από την ψυχή μου. Αγωνίζομαι για εμένα, την οικογένειά μου, για όλους αυτούς που με πιστεύουν εκεί έξω. Πάντα ήμουν δίπλα σε όλους, όπως και εκείνοι για εμένα», είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Το ξέσπασμά του κατά του Λαμάι

«Δεν έχω μπει σε καμία κλίκα, δεν έχω γίνει οργανωτής σε καμία κλίκα αν εννοούσε κάποια στιγμή εμένα. Δεν μου αρέσει να ακούω από κάποιον άλλον να αποκαλεί - και ειδικά αν αναφέρεται σε εμένα - να με αποκαλεί γλίτσα ή οτιδήποτε ή οτιδήποτε άλλο, καθώς δεν ισχύουν. Από τη στιγμή που ήρθε, έχει πει πάρα πολλά σε εμάς.

Μέχρι την προηγούμενη ημέρα ήταν μέσα στον χαβαλέ και μία ημέρα μετά, εφόσον χάσαμε την ασυλία και ξέρουμε ότι πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να κινηθούμε στο αντρικό κομμάτι και έχει καταλάβει ο Σωτήρης ότι θα ψηφιστεί λόγω αγωνιστικών κριτηρίων και βγάζει στο συμβούλιο μία επίθεση σε όλη την ομάδα.

Ο Σωτήρης όταν ήρθε στην ομάδα είπε ότι θα τα κάνω όλα λίμπα λέγοντας μας ότι είμαστε πολύ ήσυχοι και δεν κάνουμε ριάλιτι. Για εμένα ριάλιτι είναι ο εαυτός μου. Με στεναχωρεί όταν λέει ότι δεν έχουμε ψυχή και ότι κάνουμε δημόσιες σχέσεις (δείτε εδώ). Δε μπορώ να ανταλλάξω μια κουβέντα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας; Δεν καταλαβαίνω γιατί μας κουνάει το δάχτυλο με αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Δεν έχω δώσει εγώ την ψυχή μου;», είπε χθες 30/1 ο Σταμάτης Ταλαδιανός.