Survivor 2024 – Χρήστος Βολικάκης: Η σύζυγός του τον στηρίζει μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι: «Ό,τι και να σου τύχει...»

Δίπλα του στα εύκολα και στα δύσκολα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elpida_mavroidi
instagram/elpida_mavroidi

Εδώ και λίγες ώρες ο Χρήστος Βολικάκης βρίσκεται εκτός Survivor. Σε μία απόφαση που εξέπληξε τους πάντες, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς πριν το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού αυτής της εβδομάδες. «Έπεσα στην παγίδα του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι που ονομάζεται Αλέξης Παππάς», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Βολικάκης σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου, όπου εξέθεσε συμπεριφορές των Κόκκινων που δεν έχουμε δει on camera.

Ο πρώην παίκτης των Διασήμων χειροκροτήθηκε από τους αντιπάλους του, από πρώην παίκτες όπως η Ελένη Χαμπέρη, καθώς και από μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, που φαίνεται να πιστεύει περισσότερο τη δική του εκδοχή των γεγονότων, παρά τα όσα είπαν στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Σύντομα θα βρίσκεται στην αγκαλιά της οικογένειάς του, καθώς ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας είναι παντρεμένος με την Ελπίδα Μαυροειδή με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον οποίο βάφτισαν τον Ιούνιο του 2023.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Αποχώρησε επεισοδιακά εχθές 24/1 ο Χρήστος Βολικάκης - Αυτή είναι η σύζυγός του που τον περιμένει έξω

Η ανάρτηση της συζύγου του Χρήστου Βολικάκη

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Χρήστου Βολικάκη ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 2024, η σύζυγός του έκανε μια τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές: «Να χαμογελάς στη ζωή σου ότι και να τύχει», έγραψε η Ελπίδα Μαυροειδή. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια στο δημαρχείο του Άργους και έκτοτε εμφανίζονται δεμένοι και ευτυχισμένοι.

Η ανάρτηση που έκανε η σύζυγος του Χρήστου Βολικάκη
instagram/elpida_mavroidi

«Εγώ στο Survivor ήρθα για να βοηθήσω το παιδί μου κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Δεν ήρθα για να αποδείξω ποιος είναι αγωνιστικά ο Βολικάκης Χρήστος. Το έχω αποδείξει στον κόσμο», είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ο πρωταθλητής, ενώ στο γιο του είχε αναφερθεί και λίγο πριν την αποχώρηση λέγοντας: «Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί πίσω και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα περάσω. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ριάλιτι και να πατάει πάνω σε ανθρώπους για να αντέξει μια εβδομάδα, ο πρώτος που το έχει πει αυτό είναι ο Αλέξης Παππάς».