Survivor trailer 24/1 - Ο Βολικάκης ξεμπροστιάζει Παππά και Χατζηανδρέου: «Είπε ότι θα με σπάσει στο ξύλο», «Αφήστε την να εκτεθεί»

«Με είπε καραγκιοζάκο, μου φώναξε ήμασταν off camera και...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 24/1 - Ο Βολικάκης ξεμπροστιάζει Παππά και Χατζηανδρέου: «Είπε ότι θα με σπάσει στο ξύλο», «Αφήστε την να εκτεθεί»

Σοκαριστικές θα είναι, όπως φάνηκε στο trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι εξελίξεις στο αποψινό 24/1 επεισόδιο του Survivor! Η ομάδα των διάσημων μπορεί να φαινόταν ενωμένοι τις πρώτες ημέρες που είχε νίκες αλλά τώρα, που οι παίκτες διανύουν την τρίτη τους εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, οι μάσκες πέφτουν και οι πραγματικοί χαρακτήρες βγαίνουν στην φόρα.

Ο Χρήστος Βολικάκης με αφορμή την αποκάλυψη που θα κάνει ο Αλέξης Παππάς μπροστά στον Γιώργο Λιανό και στους υπόλοιπους παίκτες μπλε και κόκκινης ομάδας «Στην προσπάθεια ενός συμπαίκτη μου να μου επικοινωνήσει διάφορα πράγματα, μεταξύ άλλων είπε "θα τα πούμε έξω", σε κάποιον άλλον παίκτη είπε ότι θα με σπάσει στο ξύλο, δεν θέλω να αναφέρω όνομα», θα τον ξεμπροστιάσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι θα βγω εγώ να το πω γιατί κι εδώ ακόμα είσαι ψεύτης. Εχθές ήρθε κοντά μου με έβρισε με είπε καραγκιοζάκο, μου φώναξε, ήμασταν off camera με το που άναψε ο cameraman πίσω την κάμερα βλέπω έναν Αλέξη να λέει "με απειλείς;" και λέω "τι έγινε τώρα"; Ο Κύριος Αλέξης Παππάς είπε "να δεις σε μία εβδομάδα πως εγώ τον κύριο Λαμάι θα τον βγάλω τραμπούκο, μισογύνη"ενώ στην συνέχεια θα ξεσκεπάσει και την Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία θα βάλει τα κλάματα αρνούμενη τα πάντα!

«Μια άλλη παίκτρια, την οποία την είχα σε μεγάλη εκτίμηση άκουσα έξω από το συμβούλιο να λέει "αφήστε την να εκτεθεί, έχει εκτεθεί ήδη με τον πανηγυρισμό που έκανε! Ο πανηγυρισμός που έκανε ήτανε "άντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει"».

Υπενθυμίζουμε πως τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό τον είχε κάνει η Κατερίνα Δαλάκα σε μια πρόσφατη νίκη της... Τα συμπεράσματα δικά σας...

Μετά από όλα αυτά, ωστόσο, θα έχουμε και τον αγώνα της αποχώρησης έναν αγώνα στον οποίο Όλγα, Δώρα, Χρύσα και Κρίστη θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι... Ποια θα φύγει άραγε;

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor