Survivor 2024 – Δείτε ποιος κέρδισε τον σημερινό (22/1) αγώνα ασυλίας

Έδειξαν υπεροχή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Δείτε ποιος κέρδισε τον σημερινό (22/1) αγώνα ασυλίας

Δεν έγινε η ανατροπή στον σημερινό αγώνα. Οι «Μπλε» από τις πρώτες αναμετρήσεις πήραν σημαντικό προβάδισμα στα ματσαρίσματα και παρότι στην πορεία οι «Κόκκινοι» προσπάθησαν να κάνουν το comeback τελικά δεν τα κατάφεραν. Μόλις τελείωσε το αγώνισμα της ασυλίας στο Survivor και το αποτέλεσμα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο από τα πρώτα spoilers που δεν έπεσαν έξω αυτή τη φορά.

Παρότι στον χθεσινό αγώνα ηττήθηκαν, και ο Rob James Seymour ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, οι Μαχητές πήραν το αίμα τους πίσω και κέρδισαν τον σημερινό αγώνα ασυλίας. Στις λεπτομέρειες του αγώνα, η διαφορά στους πόντους ήταν εντυπωσιακή με τους «Μπλε» να παίρνουν κεφάλι με σερί νίκες και τέσσερις βαθμούς διαφορά. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των «Κόκκινων», που μείωσαν στην πορεία και έφτασαν μέχρι την ισοφάριση, τελικά η αρχική διαφορά φαίνεται πως εξασφάλισε τη νίκη στους Μαχητές που επικράτησαν με τελικό σκορ 13-12 στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Δείτε επίσης: Survivor – Ανάβουν τα αίματα ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι: «Με είπε μ...κα»

Σταθερά μπροστά οι Μαχητές στον σημερινό αγώνα του Survivor

Το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη με βάση τις πρώτες διαρροές, που ήθελαν τους Μπλε να παίρνουν την πρώτη τους νίκη, αλλά ήταν ακόμα ένα δείγμα ότι είναι ενισχυμένοι αγωνιστικά και ανεβασμένοι τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Ενώ ξεκίνησαν με ένα αρνητικό σερί αγώνων, σιγά-σιγά παίρνουν τις πρώτες τους νίκες απέναντι στους «Κόκκινους» και δείχνουν πόσο θέλουν να φτάσουν μακριά στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η υπεροχή τους ήταν ξεκάθαρη σήμερα, και ακόμα ένα δείγμα πως το φετινό Survivor δεν θα είναι μονόπλευρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα spoilers από την έλεγαν πως οι Μαχητές θα κερδίσουν, σε έναν αγώνα που θα κριθεί στον πόντο, όπως και έγινε. Έτσι οι Μαχητές εξασφάλισαν προς στιγμήν την ασφάλεια της παραμονής στο νησί, σε έναν αγώνα ωστόσο που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Χρήστου Βολικάκη.

TAGS