Survivor 2024: Το κρίσιμο αποψινό έπαθλo και η υπόσχεση του Άγγελου Γεωργουδάκη

«Κάντε να ακουμπήσει το χέρι μου αυτό το έπαθλο και δεν θα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Το κρίσιμο αποψινό έπαθλo και η υπόσχεση του Άγγελου Γεωργουδάκη

Αφού ολοκληρώθηκαν τα αγωνίσματα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, σειρά έχει ο αγώνας επάθλου στο αποψινό (17/1) Survivor. Μπορεί οι πάικτες της κόκκινης και της μπλέ ομάδας να ονειρεύονται σουβλάκια και μπέργκερ, όμως η νίκη τους απόψε, θα τους χαρίσει κάτι αρκετά πολύτιμο για την επιβίωση τους στο παιχνίδι.

Το αποψινό επαθλο και η υπόσχεση του Άγγελου Γεωργουδάκη

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η ομάδα που κερδίσει το σημερινό αγώνισμα, θα λάβει ένα ολοκληρωμένο εξοπλισμό για ψάρεμα, το οποίο η ομάδα που θα χάσει, θα παραλάβει μερικές μέρες αργότερα. Ο Άγγελος Γεωργουδάκης μάλιστα, έδωσε μία μεγάλη υπόσχεση στους συμπαίκτες του.

Υπενθυμίζουμε ότι στο χθεσινό 16/1 επεισόδιο του Survivor ο πάικτης των μαχητών προσπάθησε να πείσει τους συμπαίκτες του να ψηφίσουν εκείνον αντί του Rob για να τον "σώσει". Η ομάδα του δεν δέχτηκε και το πρώτο που του είπαν είναι να μην κάνει τέτοιους ηρωισμούς.

«Κάντε να ακουμπήσει το χέρι μου αυτό το έπαθλο και δεν θα ξαναπεινάσει κανείς στην μπλε ομάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ποιος είναι ο Άγγελος Γεωργουδάκης

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης είναι ένας 21χρονος αθλητής Πολεμικών Τεχνών που κατάγεται από το Αίγιο και το αθλητικό παρελθόν του είναι πλούσιο και άκρως εντυπωσιακό. Κατέχει πτυχίο ναυαγοσώστη, έχει ασχοληθεί με την καλλισθενική άσκηση, την πυγμαχία, το krav maga, την ξιφασκία, την τοξοβολία και έχει ασχοληθεί και με τις καταδύσεις. Με την εμπειρία που του έδωσε η κατάταξή του στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αμφίβιος καταδρομέας, θεωρεί πως τα παρκούρ του Άγιου Δομίνικου δεν θα τον δυσκολέψουν. Ο 21χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών έχει κατακτήσει και τον τίτλο «Handsome Ambassador» στα Εθνικά Αντρικά Καλλιστεία του 2022, ενώ η ευαίσθητη πλευρά του βρίσκει διέξοδο… στα πλήκτρα του πιάνο!

Το προφίλ του στο instagram


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @angelos_georgoudakis

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @angelos_georgoudakis