Σωτήρης Λαμάι: «Θα έρθει στα ίσα ο Παππάς» - Αυτός είναι ο νέος παίκτης που θα μπει την Κυριακή 21/1 στο Survivor

Οι πρώτες του δηλώσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σωτήρης Λαμάι: «Θα έρθει στα ίσα ο Παππάς» - Αυτός είναι ο νέος παίκτης που θα μπει την Κυριακή 21/1 στο Survivor

Την Κυριακή 21/1 ένας νέος παίκτης θα εισβάλλει στο Survivor και θα φέρει τα πάνω κάτω στην παραλία των μαχητών και στις πίστες ως αντίπαλος των κόκκινων. Ο λόγος για τον Σωτήρη Λαμάι, έναν πολύ γνωστό Tik Toker, ο οποίος ασχολείται επίσης με τις επιχειρήσεις.

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, τον συνάντησε και ο ίδιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το παιχνίδι, εκφράζοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές του, αποκαλύπτοντας μάλιστα, με ποια πρόσωπα θεωρεί πως θα τα πάει καλά και με ποια όχι.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σωτήρη Λαμάι για την συμμετοχή του στο Survivor

«Αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο στόχος ζωής μου, είναι να κάνω οικογένεια, σπίτι, μαγαζιά, λεφτά. Αυτά τα κατάφερα. Αυτό που δεν έχω καταφέρει εδώ και μία εξαετία που το τρέχω, ήταν να μπω στο παιχνίδι. Ο Θεός φέτος με ευλόγησε. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου βασιλιά, βασιλιά, βασιλιά! Ότι έχει να κάνει με έναν βασιλιά θεωρώ ότι το έχω. Έντονη προσωπικότητα, ευφυής, μαχητικός... Δεν έχω φοβίες. Θεωρώ ότι μπορώ να κάνω τα πάντα σε ανθρώπινο πλαίσιο. Δεν έχω θέματα συμβίωσης.

Έχω σκοπό να βγω νικητής. Ευελπιστώ να το κάνω. Είμαι αρκετά καλά οικονομικά, δεν ξέρω τι θα κάνω τα χρήματα αν κερδίσω τα χρήματα, αλλά σίγουρα θα έκανα κάτι για το παιδί μου και τη γυναίκα μου. Το παιδί μου θα αισθανθεί όμορφα που θα με δει στην τηλεόραση. Φοβία μου είναι να μην πέσω σε καμιά κλίκα. Ελπίζω να μείνω όσο πρέπει για να κάνω εγώ τη δική μου τακτική σαν βασιλιάς», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Ρομπ μπορεί να έχει πρόβλημα μαζί μου. Μ' αρέσει ο χαβαλές, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να προσφέρεις. Θα ήθελα να κοντράρω τον Αλέξη Παππά. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποτιμούν τους συνανθρώπους τους, εκεί θα βρεθεί εκεί ο Βασιλιάς και θα έρθει στα ίσα ο Παππάς. Δεν πειράζει αν με χαρακτηρίσουν αλαζονικό».

Δείτε επίσης: Survivor trailer 16/1: Τα ουρλιαχτά της Ασημίνας - Διακόπτεται ο αγώνας, πανικοβλημένοι οι συμπαίκτες της στέκονται στο πλευρό της