Survivor - αποκλειστικό: Άσχημα τα νέα για την Κατερίνα Δαλάκα

Όλες οι εξελίξεις απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο - Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor - αποκλειστικό: Άσχημα τα νέα για την Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα φημίζεται για το πείσμα της και είναι η τέταρτη φορά που συμμετέχει στο Survivor με αποτέλεσμα να γνωρίζει πολύ καλά πως να τα βγάλει πέρα όσον αφορά διάφορα πράγματα με τα οποία μπορεί να έρθει αντιμέτωπη στον Άγιο Δομίνικο εκτός από... τον υψηλό πυρετό! Την προηγούμενη εβδομάδα υψηλός πυρετός είχε "γονατίσει" την ομάδα των Μαχητών αλλά αυτή - για κακή τύχη των διάσημων - "χτύπησε" την ομάδα τους και πιο συγκεκριμένα την Ασημίνα και την Κατερίνα Δαλάκα.

Όσον αφορά την δεύτερη, που είναι και το κεντρικό μας θέμα, στον χθεσινό στίβο μάχης, αυτόν για την πρώτη ασυλία που ήταν πάρα πολύ σημαντικός για την ομάδα της, δεν κατάφερε να συμμετέχει αφού το 39 ανεβοκατέβαινε συνεχώς με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσεις - και σίγουρα έπαιξε κι αυτό το ρόλο του.

Στο χθεσινό 14/1 επεισόδιο την είδαμε να κλαίει που η αρρώστια αυτή την κρατάει μακριά από τους στίβους μάχης (δείτε εδώ το βίντεο) αλλά να δηλώνει πως θα βάλει πάνω από το παιχνίδι την υγεία της αυτή την φορά. «Δεν νιώθω τόσο καλά ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ. Θεωρώ πως αν παίξω θα χάσω κι άλλες μέρες από το παιχνίδι οπότε φέτος θα βάλω πάνω από όλα την υγεία μου κι όχι το παιχνίδι».

Οι εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor

Δείτε επίσης: Survivor trailer 15/1: «Υπάρχει ένας παίκτης από την αντίπαλη ομάδα ο οποίος...» - Αποκάλυψη από τον Αλέξη Παππά!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Κατερίνα Δαλάκα περνάει κάποια βασανιστικά 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο αφού ο πυρετός μια ανεβαίνει μια κατεβαίνει και η παίκτρια των διάσημων είναι πολύ ριγμένη ψυχολογικά σκεπτόμενη πως δεν μπορεί να βοηθήσει την ίδια της την ομάδα σε αυτούς τους κρίσιμους αγώνες για την ασυλία αλλά και επειδή ουσιαστικά φοβάται γιατί δεν θέλει τίποτα φέτος να της στερήσει την ευκαιρία που της δόθηκε να συμμετέχει για 4η φορά στο παιχνίδι... Ας μην ξεχνάμε πως στο νησί τα συναισθήματα όλα μεγεθύνονται λόγω των συνθηκών επιβίωσης.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό στην όλη κατάσταση, η Κατερίνα έχει στο πλευρό της για οτιδήποτε χρειαστεί τον γιατρό της παραγωγής αλλά και τον Ατζούν που είναι εκεί για να την βοηθήσει, κάτι το οποίο ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους παίκτες φυσικά.