Survivor highlights 10/1: Τα κλάματα, ο θάνατος και η αποχώρηση - «Δεν την ξαναείδα! Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ»

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 10/1: Τα κλάματα, ο θάνατος και η αποχώρηση - «Δεν την ξαναείδα! Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ»

Ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το βράδυ της Τετάρτης 10/1. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην πρώτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι, ωστόσο, ήδη οι εντάσεις είναι πολλές, όπως και οι τσακωμοί. Τα κλάματα μάλιστα ήδη ξεκίνησαν...

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό 10/1 επεισόδιο του Survivor

«Θα στο ξεπληρώσει αυτό ο Θεός» - Άσχημος καβγάς τα μεσάνυχτα στην καλύβα των μπλε

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για την ομάδα των μπλε κι αυτό γιατί τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε ένας άσχημος τσακωμός ανάμεσα σε κάποιους παίκτες της. Στο στόχαστρο, μάλιστα, βρέθηκε η Ανδριάνα, μία από τις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Η Χρύσα ενημερώθηκε από κάποια πρόσωπα πως η πρώτη την κακοχαρακτήρισε και την σχολίαζε πίσω από την πλάτη της, με την ίδια να πιάνει την Καγιά για να το συζητήσουν. Εκείνη, όμως, αντέδρασε άσχημα, αποκαλώντας την ξανθιά μαχήτρια "κοριτσάκι μου", πράγμα που την εκνεύρισε: «Μου γύρισε το μάτι! Δεν μου αρέσει να με υποτιμούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έτσι η συζήτηση έγινε καβγάς και ενώ η Χατζηγεωργίου περίμενε να ακούσει μία συγγνώμη ή έστω κάτι που θα την ηρεμούσε, άκουσε το εξής από το στόμα της συμπαίκτριάς της: «Ο Θεός δεν το συγχωρεί αυτό! Θα στο ξεπληρώσει αυτό ο Θεός».

Σταμάτησαν να τσακώνονται παρόλα αυτά, διότι ήταν βράδυ και έπρεπε να ξεκουραστούν όλοι, αλλά το πρωί, μαζί με τον Σταμάτη, ο οποίος ενημερώθηκε κι εκείνος πως τον σχολίαζε άσχημα η Ανδριάνα, την έπιασαν για να τα βρουν. Καμία άκρη δεν βγήκε τελικά, αφού δεν παραδεχόταν τίποτα...

«Δεν σηκώνεις χαβαλέ και χαμόγελα», είπε ο Σταμάτης στην Ανδριάνα, εξηγώντας και στην κάμερα πως ποτέ δεν συζητάει μπροστά στην κάμερα και πάντα κάθεται απόμερα.

Κατέρρευσε η Ανδριάνα πριν τον αγώνα - Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά το πρώτο έπαθλο φαγητού

Όλα αυτά, λοιπόν, επηρέασαν σημαντικά τους μπλε και έτσι έχασαν με διαφορά από τους κόκκινους, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει εδώ στο youweekly.gr, οι οποίοι κέρδισαν το έπαθλο του φαγητού, το οποίο ήταν αυγά, σε κάθε τους μορφή!

Μετά την ήττα τους, η Δώρα Νικολή ξέσπασε κι εκείνη σε κλάματα, σκεπτόμενη πως απογοητεύει τα παιδιά της, που είναι και ο λόγος που βρίσκεται εκεί, με την Όλγα Πηλιάκη να της δίνει κουράγιο ως μητέρα, λέγοντάς της τα εξής:

«Eπειδή και εγώ έχω παιδιά και μου είχαν πει πριν μπω "θέλουμε να κερδίζεις, δεν θέλουμε να χάνεις", θέλω να σου πω ότι δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν και μόνο που έχεις φέρει 4 παιδιά στον κόσμο σε κάνει πάρα πολύ ικανή γυναίκα. Θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου και να το χαρείς γιατί είναι ένα παιχνίδι».

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γκάνος για την τελευταία φορά που είδε την αδερφή του πριν τον θάνατό της

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Νίκος Γκάνος, καθώς αναφέρθηκε στα προσωπικά του βιώματα, δίνοντας τη δυνατότητα στο τηλεοπτικό κοινό να τον γνωρίσει καλύτερα. Κατέληξε, ωστόσο, να κλαίει, καθώς στο μυαλό του ήρθαν μνήμες από τη στιγμή που είδε για τελευταία φορά την αδερφή του πριν εκείνη φύγει από τη ζωή.

Αποκάλυψε, συγκεκριμένα, πως δεν γύρισε να την κοιτάξει όταν εκείνη του το ζήτησε, θεωρώντας ότι ήταν δεδομένο πως θα την έβλεπε ξανά αργότερα και γι' αυτό μετανιώνει πικρά και συνεχίζει να το σκέφτεται μέχρι και σήμερα.

«Καθόμουν στην υπολογιστή... Ήταν ξανθιά και η μαμά μου της έβαψε τα μαλλιά κόκκινα. Πριν φύγει μου λέει "Νίκο, έλα να με δεις". Της είπα "Άσε με ρε Μαρία, τώρα κάθομαι στον υπολογιστή, θα σε δω μετά" και δεν την ξαναείδα... Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ. Με έχει κάνει να μην αφήνω τίποτα για αύριο, η ζωή είναι μια και πρέπει να τη ζούμε σαν να είναι η τελευταία», είπε χαρακτηριστικά σκουπίζοντας τα δάκρυά του.

Δείτε επίσης: Νίκος Γκάνος: Όταν ο παίκτης του Survivor αποχώρησε επεισοδιακά από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - «Πέρασα πολύ άσχημα»

«Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει...» - Κατάθεση ψυχής από τη Μαρία Αντωνά με δάκρυα στα μάτια

H Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο γεγονός που αφορά την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα την οικογένειά της.

Αποκάλυψε, δηλαδή, πως για πολλά χρόνια έμενε μακριά από τον αδερφό της λόγω του χωρισμού των γονιών της και όταν οι δυο τους ήρθαν ξανά κοντά, κινδύνεψε να τον χάσει για πάντα από τη ζωή της, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

«Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του αδερφού μου, τον οποίο είχα στερηθεί για πολλά χρόνια γιατί εγώ έμενα με τη μητέρα μου κι εκείνος με τον πατέρα μου. Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει. Πέρασε 2 ισχαιμικά επεισόδια, είχε παραλύσει η μία του πλευρά, ήταν δύσκολο να βλέπω τον αδερφό μου σε αυτή την κατάσταση Χαίρομαι όμως, γιατί με κόπο το ξεπέρασε. Αυτό με στιγμάτισε σαν άνθρωπο. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία... Τι το ανέφερα τώρα», εξομολογήθηκε, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Αισθάνομαι άσχημα να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους σαν κι εσένα» - Ο Γεωργουδάκης "άδειασε" δημόσια την Ανδριάνα

H Καγιά αποφάσισε, η ίδια να μιλήσει με τον παίκτη που την "σπιούνεψε"- που είχε ως αποτέλεσμα Ανδριάνα και Χρύα μα τσακωθούν -που δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Γεωργουδάκη. Εκείνος, όμως, επέμενε πως δεν είπε ποτέ ψέματα και ούτε διαστρέβλωσε τα λόγια της, με εκείνη να κρατάει την ίδια στάση και να δηλώνει πως δεν έβρισε ποτέ κανέναν.

«Εγώ δεν έχω να πω τίποτα μαζί σου εφόσον λες ψέματα. Θέλω να μιλάω ντόμπρα με έναν άνθρωπο, θέλω να λες αλήθεια. Έχεις την τάση να υποτιμάς και να μιλάς πίσω από τις πλάτες όλων εδώ πέρα, οπότε τέλος. Μη μου ξαναπευθύνεις τον λόγο, αλήθεια. Αισθάνομαι άσχημα να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους σαν κι εσένα», είπε ο Άγγελος στην Ανδριάνα.

Οι συμπαίκτες τους τους άκουσαν τότε, αλλά οι περισσότεροι δεν ήθελαν να πάρουν θέση. Ακούστηκε πως υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη προς τον Γεωργουδάκη, αλλά λύση στο ζήτημα δεν δόθηκε.

«Ζούμε μεγάλες στιγμές, την βλέπω έχει πλαντάξει» - Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης του Survivor 2024 ολοκληρώθηκε! Η Δώρα, η Ανδιάνα, η Ιωάννα και η Μαριλίνα ήταν οι τέσσερις υποψήφιες, οι οποίες έπρεπε να "παλέψουν" μεταξύ τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο λίγο ακόμα.

Η πρώτη σε στατιστικά παίκτρια θα πάλευε με την χαμηλότερη σε στατιστικά, πράγμα που σημαίνει πως η Δώρα έπρεπε να τα βάλει με την Ιωάννα, έχοντας, μάλιστα, το πλεονέκτημα να διαλέξει τον τελικό στόχο. Έτσι, η Ανδριάνα έμεινε να παλεύει με την Μαριλίνα.

Η Δώρα και η Μαριλίνα, λοιπόν, κατάφεραν πρώτες να συγκεντρώσουν τέσσερις νίκες η κάθε μία και έτσι εξασφάλισαν για άλλη μία εβδομάδα την θέση τους, με την Ιωάννα και την Ανδριάνα να παλεύουν μεταξύ τους στο τέλος για την επικράτηση.

Η Ανδριάνα, όμως, ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έτσι έχασε εύκολα στους τρεις πρώτους αγώνες, βάζοντας τα κλάματα. «Ζούμε μεγάλες στιγμές, την βλέπω έχει πλαντάξει», ακούστηκε να λέει ο Γιώργος Λιανός εκείνη τη στιγμή.

Δείτε επίσης: Βγήκε ο νικητής από το τρίτο κιόλας επεισόδιο - Αυτός είναι!

Ξεκίνησε, λοιπόν, και ο τέταρτος αγώνας τους και, δυστυχώς, η Ανδριάνα δεν κατάφερε να βρει τον καλό της εαυτό, έμεινε πίσω και δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο και έτσι, αποχώρησε οριστικά και σύντομα θα βρίσκεται στην Αθήνα, δίπλα στην οικογένειά της.