Fame story live highlights 10/11: «Εδώ δεν μας αρέσει το Big Brother» - Η ανακοίνωση του Κοκλώνη και η αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Fame story live highlights 10/11: «Εδώ δεν μας αρέσει το Big Brother» - Η ανακοίνωση του Κοκλώνη και η αποχώρηση

Με εντάσεις, ανακοινώσεις και μια αποχώρησε πραγματοποιήθηκε το χθεσινό 10/11 live του Fame Story, με τον Νίκο Κοκλώνη να "στήνει" στον τοίχο τους σπουδαστές σχετικά με τους άσχημους καβγάδες τους.

Αναλυτικά τα highlights του live 10/11

«Ως παραγωγός και παρουσιαστής, έχω αποφασίσει ότι...» - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη μετά τους άγριους τσακωμούς

Aφού οι σπουδαστές της ακαδημίας βγήκαν και τραγούδησαν όλοι μαζί για να καλωσορίσουν τους θεατές και το τηλεοπτικό κοινό με το "I'm so excited", ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να πει δύο λόγια.

Επειδή την εβδομάδα που πέρασε πραγματοποιήθηκαν πολύ άσχημοι και έντονοι τσακωμοί, με παίκτες να είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν οικειοθελώς (δείτε εδώ τι συνέβη), ο παρουσιαστής και παραγωγός θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα, τονίζοντας πως ό,τι και να συμβαίνει επιθυμεί το καλό των παιδιών και δεν τον ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης.

«Ξέρετε ότι παρακολουθώ αναλυτικά κάθε επεισόδιο και θέλω να σας πω μέσα από την καρδιά μου ότι αυτό που κάνουμε εδώ, από επιλογή μας, είναι μία μουσική ακαδημία. Εγώ, λοιπόν, ως παραγωγός και παρουσιαστής, έχω αποφασίσει ότι θέλω να είμαι με όλους σας και με έναν έναν ξεχωριστά. Εδώ δεν μας αρέσει το Big Brother, είμαστε το Fame Story και είμαστε περήφανοι που είμαστε σε αυτόν τον μουσικό διαγωνισμό. Το επίκεντρό μας είναι η μουσική. Κατανοώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν έχετε όλον αυτόν τον ανταγωνισμό, τον εγκλεισμό, έχετε να ανταπεξέλθετε σε όλο και πιο δύσκολα πράγματα στα μαθήματα και φτάνετε στα όριά σας.

Θέλω να στηρίζετε ο ένας τον άλλον, εμείς είμαστε εδώ για να σας προστατεύουμε. Θα τα πούμε και κατά τη διάρκεια του σόου, όταν έρθει η ώρα. Δεν υπάρχει μέλλον αν δεν ξέρουμε το παρελθόν μας, γιατί αυτό μας έκανε να υπάρχουμε σήμερα εδώ. Θέλω ο ένας να στηρίζει τον άλλο και ας μην βγάζουμε ριάλιτι , δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης ούτε τίποτα, με νοιάζετε εσείς. Είστε όλοι οικογένεια του Fame Story. Αυτό είναι το Fame Story που αποφασίσαμε να λανσάρουμε ξανά στην ελληνική τηλεόραση και όχι το παλιό!», επισήμανε.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικά στο youweekly.gr - Fame Story: Η απάντηση που έδωσε ο Αντρέας Μικρούτσικος στην πρόσκληση για το σημερινό live

Χαμός με Light, Φουρέιρα και Ρέμο - Η δημόσια συγγνώμη

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ανέβηκαν στη σκηνή οι Danny και Victor. Οι δύο παίκτες είναι κάποια από τα πρόσωπα που μπλέχτηκαν στους καβγάδες που συνέβησαν την εβδομάδα που πέρασε.

Μέσα στα νεύρα τους, λοιπόν, δήλωσαν στην κάμερα πως οι καλλιτέχνες που τους επισκέπτονται στο σπίτι της ακαδημίας δεν έχουν τίποτα να μεταδώσουν στη νέα γενιά. Ο παρουσιαστής για τον λόγο αυτό θέλησε να τους "μαλώσει" και να τους πει κάποια πράγματα:

«Όσο καλοί κι αν είστε δεν μπορώ να μην σας πω ότι το σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να ξέρεις το παρελθόν, γιατί έρχονται όλοι αυτοί οι guests στο σπίτι και παίρνετε από αυτούς. Δεν θα είχατε καμία πιθανότητα να βρεθείτε έξω στον δρόμο και να μιλήσετε και να προσπαθήσετε να πάρετε από αυτούς ό,τι έχει ο καθένας να σας δώσει».

Οι δυο τους τότε πήραν πίσω όσα είπαν και "γύρισαν τη μπιφτέκα", τονίζοντας πως δεν εννοούσαν ποτέ πως δεν έχουν σημασία τα όσα τους λένε, αλλά πολλές φορές οι παλιές τακτικές δεν λειτουργούν στο σήμερα και τότε παρενέβη και ο Light με την Ελένη Φουρέιρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία μεγάλη συζήτηση.

Στο ενδιάμεσο, συζητήθηκε και ο καβγάς των παιδιών με την Αριστέα, στην οποία απολογήθηκαν και στο τέλος, μάλιστα, κατέληξαν να "τσακώνονται" ο τράπερ με τον Αντώνη Ρέμο για το είδος της μουσικής του "Got You (I Feel Good)" που ερμήνευσαν τα δύο αδέρφια.

«Αν θα μπορούσα να πω κάτι στον κύριο Ρέμο είναι ότι η ραπ και η soul έχουν ένα κοινό, είναι και οι δύο μαύρες μουσικές. Σκοτώνεις τη ραπ», είπε ο Light, με τον Αντώνη Ρέμο να του απαντά:

«Η soul είναι άλλο πράγμα, επίτρεψέ μου να έχω άλλη άποψη. Το ένα είναι ρίμες, το άλλο είναι μουσικό. Η ραπ είναι μία αντίδραση κάποιων παιδικών σαν κι εσένα που θέλετε να αντισταθείτε στο σύστημα. Δεν έχει σχέση ότι είναι μαύρη μουσική».

Και ο Light συνέχισε: «Τα δύο είδη έχουν τις ρίζες τους στη μαύρη κουλτούρα», γι' αυτό και έχουν κοινά στοιχεία.

«Μην πάμε στα χρώματα, μην λέμε άσπρη μουσική, μαύρη μουσική. Δεν υπάρχει μαύρη κουλτούρα, ούτε άσπρη, υπάρχει ανθρώπινη κουλτούρα. Αν θες να λέμε ότι υπάρχουν μαύροι άνθρωποι και είναι διαφορετικοί από τους άσπρους είναι δικό σου θέμα, δικό μου θέμα δεν είναι», δήλωσε τότε ο Αντώνης Ρέμος.

«Θέλω να σου σκάσω μια σφαλιάρα να συνέλθεις» - Αμηχανία στο πλατό του STAR

Μετά τον "καβγά" του Light με τον Αντώνη Ρέμο, ακολούθησε ένα "επεισόδιο" με την Μέγκαν, η οποία απογοήτευσε με την εμφάνισή της και όσον αφορά στην ερμηνεία της, αλλά και στο performance της γενικότερα, με τους κριτές να συμφωνούν, εκτός από τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος δεν βρήκε κάτι λάθος, αλλά δεν "τρελάθηκε".

Ο Νικόλας Ραπτάκης, ο καθηγητής των φωνητικών της, όμως, εκνευρίστηκε από αυτό που άκουσε και ενώ αρχικά δεν επιθυμούσε να κάνει σχόλιο, ξέσπασε έπειτα λέγοντάς της: «Θέλω να σου σκάσω μια σφαλιάρα να έρθεις στα ίσια σου για να συνέλθεις».

Θέμα δημιουργήθηκε και με το γεγονός πως η ίδια αρνήθηκε να φορέσει περούκα, παρά τις οδηγίες που της δόθηκαν, με την Ελένη Φουρέιρα να επισημαίνει πως έπραξε σωστά, διότι εάν δεν αισθάνεται άνετα θα φαίνεται και από αυτό θα κριθεί, κάτι στο οποίο και η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης προσπάθησαν να ρίξουν στο ότι οι δάσκαλοι ξέρουν καλύτερα τι είναι σωστό για εκείνους κάθε φορά.

Αυτός αποχώρησε

Οι κριτές επέλεξαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στο δίδυμο του παιχνιδιού με τον Μάριο να επιστρέφει στην ακαδημία για να μαζέψει βαλίτσες.